Rumal pöörane armastus

Crazy, Stupid, Love. (2011)

6.69 / 10

18 hindajat

Hindamiseks pead olema sisse logitud!

Žanr: Komöödia, Draama, Romantika
Stuudio: Carousel Productions
Riik: USA
Kestvus: 1 tundi 58 minutit
Kinodes alates: 19.08.2011
Lavastaja(d): Glenn Ficarra
John Requa

Keskikka jõudnud Cal Weaveril (Steve Carell) on elu kui unistus - hea töökoht, kena maja, vahvad lapsed ja naiseks keskkooliaegne armastatu. Ent kui Cal saab teada, et Emily (Julianne Moore) on teda petnud ning tahab lahutust, kukub see "ideaalne" maailm kiiresti kokku. Veelgi hullem on see, et tänapäeva vallaliste seas tundub aastakümneid ühe ja sama naisega veetnud Cal saamatuse kehastusena.

Veetes oma õhtuid kohalikus baaris mossitades, kohtub ja sõbruneb Cal ülieduka naistemehe Jacob Palmeriga (Ryan Gosling). Jacob püüab Cali masendusest välja tuua ja sundida teda eluga edasi minema, avades ta silmad kõigele sellele, mida hetkel enesehaletsuses püherdav mees seni märganud polnud: flirtivad naised, mehised joogid ja stiilne riietus, mida kohalikust supermarketist ei saa.

Cal ja Emily pole aga ainsad, kes armastust võib-olla valest kohast otsivad. Nende 13-aastane poeg Robbie on hull oma 17-aastase lapsehoidja Jessica järele, too aga omakorda unistab Calist! Ning hoolimata Cali totaalsest muutumisest ja sellega kaasnevatest vallutustest on üks asi, mida muuta ei saa, tema süda. See juhib meest pidevalt tagasi algusesse.