Punane, valge ja sinine

Red White & Blue (2010)

6 / 10

1 hindajat

Hindamiseks pead olema sisse logitud!

Žanr: Draama, Romantika, Põnevik
Stuudio: Rumleyvision, ScreenProjex, Fidelity Films
Riik: USA
Kestvus: 1 tundi 43 minutit
Lavastaja(d): Simon Rumley

Vahel on vaja kõrvalseisjat, et näha inimeste tumedamat poolt - just nii on lugu ka Simon Rumley filmiga "Punane, valge ja sinine". Filmi stsenarist ja re?issöör, inglasest isemõtleja Rumley reisis Texasesse, võttis produtsendina pardale Fantastic Festi direktori Tim League'i ning väntas selle sünge loo armastusest ja kättemaksust.

Amanda Fuller teeb südika ülesastumise Ericana, kes on tuntud tänu tema vabameelsetele suhetele meestega. Naise sõnade järgi ei jää ta kunagi kuhugi ööseks ega maga kunagi ühegi mehega kaks korda. Ilmselgelt kannab Erica endaga kaasas rasket emotsionaalset koormat, mis kergeneb veidi, kui ta kohtub Nate'iga.

Kuid Nate'il, Noah Taylori võimsas esituses, on omad probleemid ja oma minevik. Tundub, et need kaks tunnevad teineteises ära hingesugulased ja nende vahel tekib side. Kui aga Erica Nate'i juurest ära rebitakse, lähevad asjad halvaks...

Aeglaselt põletav "Punane, valge ja sinine" algab suhtedraamana, kuid teeb siis kannapöörde tragöödia, vägivalla ja pöörase pinge arendamise suunas.

http://www.hoff.ee

Lingid

Ametlik kodulehekülg:
- http://www.redwhitebluemovie.com/

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga