Roheline Latern

Green Lantern (2011)

5.54 / 10

14 hindajat

Hindamiseks pead olema sisse logitud!

Žanr: Märul, Ulme
Stuudio: Warner Bros. Pictures
Riik: USA
Kestvus: 1 tundi 45 minutit
Lavastaja(d): Martin Campbell

Juba sajandeid on eksisteerinud väike, ent võimas jõud, rahu ja õigluse kaitsjad - Rohelise Laterna salk. Intergalaktilist korda kaitsva vennaskonna liikmed kannavad supervõimetega sõrmuseid. Kui uus vaenlane Parallax ähvardab universumis valitseva tasakaalu hävitada, lasub Rohelise Laterna ja Maa saatus nende värskeima värvatu ja esimese inimsoost liikme, Hal Jordani (Ryan Reynolds) kätes.

Hal on andekas ja enesekindel testpiloot, kuid Rohelise Laterna liikmed ei pea kuigi lugu inimestest, kes pole iial kasutanud sõrmuse jõudu. Lisaks otsustavusele ja tahtejõule on Halil miski, mida ei ühelgi teisel salgaliikmel: inimlikkus. Kaaspiloodi julgustuse ja lapsepõlvearmastuse Carol Ferrise (Blake Lively) ning uute võimete ja hirmude ületamise abil võib Hal tõestada, et ta pole mitte üksnes võti Parallaxi alistamiseks, vaid ka kõigi aegade võimsaim Rohelise Laterna liige.

"Rohelise Laterna" režissöör on Martin Campbell ("Casino Royale"). Stsenaariumi kirjutasid Greg Berlanti, Michael Green, Marc Guggenheim ja Michael Goldenberg. Tegelaskujud põhinevad tuntud koomiksisarjal.

http://www.forumcinemas.ee