Luukered

Skeletons (2010)

6 / 10

1 hindajat

Hindamiseks pead olema sisse logitud!

Žanr: Komöödia
Stuudio: Forward Films/Edge City Films
Riik: Suurbritannia
Kestvus: 1 tundi 34 minutit
Lavastaja(d): Nick Whitfield
Kavas:
PÖFF 2010

Michael Powelli auhinna võitja Briti parima filmi kategoorias tänavusel Edinburghi rahvusvahelisel filmifestivalil, on "Luukered" tõeliselt ainulaadne ja ?anre kallutav kinokunsti maiuspala.

Davis ja Bennett on paar erakordsete vaimsete võimetega detektiive, kes rändavad ringi paljudes majapidamistes Kesk-Inglismaal ning aitavad salapäraste meetodite abil vabaneda kõikvõimalikest üleloomulikest jõududest. Kuid üks tööots - aidata koduperenaist, kelle abikaasa jäi mõne aasta eest kadunuks - osutub isegi nende meetoditele liiga kõvaks pähkliks ning sündmused võtavad uue, veelgi veidrama suuna.

Mingis mõttes rikuks selle filmi sü?ee avaldamine vaatamisest saadava võimsa emotsiooni - filmi suurimaid plusse on selle nauditav kummalisus ning oskus tekitada vaatajas jätkuvalt küsimusi. Re?issöör Nick Whitfield manab esile ainulaadselt kentsaka atmosfääri ning on valmis saanud taiesega, mis meenutab Terry Gilliami ja Michael Gondry töid oma enesekindla maailmapildi ja valiku maaväliste tegelastega. Samuti on suurepärane, et Whitfieldil on õnnestunud luua midagi nii äratuntavalt britilikku, ent ometi vältida sotsiaalset realismi, mida näeme tänapäeval nii paljudes inglise filmides. Seega, ärge üritage filmi kohta liiga palju varem teada saada - lihtsalt minge vaadake ja nautige ootamatusi, pinevust ja pidevat meelelahutust ühekorraga.

http://2010.poff.ee/

Lingid

Ametlik kodulehekülg:
- http://www.skeletonsthemovie.com/

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga