Sõida vihaga 3D

Drive Angry 3D (2011)

5.71 / 10

14 hindajat

Hindamiseks pead olema sisse logitud!

Žanr: Fantaasia, Märul, Põnevik
Stuudio: Millennium Films
Riik: USA
Kestvus: 1 tundi 44 minutit
Kinodes alates: 25.02.2011
Lavastaja(d): Patrick Lussier

Nicolas Cage kehastab põrgulikus põnevikus "Sõida vihaga 3D" karastunud kurjategijat Miltonit, kes põgeneb vanglast, et saada veel viimane võimalus lunastuseks. Tal on aega kõigest kolm päeva, et peatada tema tütre mõrvanud sekti, mis plaanib tema tillukese tütretütre ohverdamisriitust. Miltoni viha peab ületama inimvõimete piirid, et päästa tema viimane side inimlikkusega.

Temaga liitub Piper (Amber Heard) - noor, seksikas ja kiire taibuga ettekandja, kes ärandab Miltoni aitamiseks oma kallima kirsipunase muskelauto. Need kaks asuvad jälitama karismaatilist sektijuhti Jonah Kingi ja tema järgijaid. King on valmis iga ustava jüngri Miltoni '71 Challengeri rataste alla tõukama, et viia täide oma saatus ja päästa valla põrgu.

Verejanuline sekt on aga Miltoni väiksemaid muresid. Tal on kannul ka politsei. Mis veelgi hullem - salapärane mõrtsukas, keda tuntakse Raamatupidaja nime all. Raamatupidaja teab Miltoni kavatsusi, ent ei hooli neist karvavõrdki. Ta jahib Miltonit metsiku innuga mööda Ameerika lõunaosariikide kõrvalisi teid.

Puhta kütuse ja meeletu raevu abil tuleb Miltonil ja Piperil rinda pista Kingi käsilastega, kätte maksta Miltoni mõrvatud tütre eest ja päästa tütretütar enne, kui kustub viimanegi lootusesäde lunastuseni jõudmiseks.

Lingid

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga