Häbimärk

Easy A (2010)

7.42 / 10

13 hindajat

Hindamiseks pead olema sisse logitud!

Žanr: Komöödia
Stuudio: Olive Bridge Entertainment
Riik: USA
Kestvus: 1 tundi 31 minutit
Kinodes alates: 29.10.2010
Lavastaja(d): Will Gluck

Olive Penderghast (Emma Stone) oli klassikaaslaste jaoks praktiliselt nähtamatu keskkooliplika, kuni ühest süütust valest sai alguse tõeliselt plahvatuslik skandaal.

Kui Olive'i populaarne sõbranna Rhiannon (Aly Michalka) tahab teada, kuidas kulges ta nädalavahetus, siis ei saa ju tüdruk talle kirjeldada igavat reaalsust? Nii mõtlebki ta kiiresti välja mahlaka loo endast ja ühest tudengist ning unustamatust kuumast nädalalõpust.

Paraku kuuleb seda pealt kooli moraalijünger Marianne (Amanda Bynes) ning kuuldused Olive'i (väljamõeldud) ulakustest levivad minutite jooksul läbi Facebooki, Twitteri ja SMSide kulutulena üle terve kooli. Kuna ootamatult tabanud populaarsus tundub vägagi meeldiv, ei hakka Olive ka kuulujutte umber lükkama, vaid mängib rolli kaasa, omandades uue seksika välimuse ja vastava suhtumise. Lõppude lõpuks teab ta ise tõde ning tema mõistvad vanemad (Stanley Tucci ja Patricia Clarkson) usaldavad teda. Ent kui Olive kaotab kontrolli meeletult paisuvate kuulujuttude üle, peab ta sellele kõigele lõpu tegema, enne kui keegi korralikult haiget saab.

http://www.forumcinemas.ee