Killerid

Killers (2010)

5.82 / 10

11 hindajat

Hindamiseks pead olema sisse logitud!

Žanr: Komöödia, Märul, Põnevik
Stuudio: Katalyst Films
Riik: USA
Kestvus: 1 tundi 45 minutit
Kinodes alates: 18.06.2010
Lavastaja(d): Robert Luketic

Spencer Aimes (Ashton Kutcher) on täiesti tavaline valitsuse superpalgamõrvar, kelle elu keerleb Euroopa eksootiliste klubide, maitselagedate sportautode ja veelgi maitsetumate naiste ümber.

Kohates Jen Kornfeldti (Katherine Heigl), kaunist ja valusast lahkuminekust toibuvat arvutispetsi, on Spencer leidnud tõelise armastuse ning vahetab rahvusvahelise karjääri suurima heameelega koduse õndsuse vastu.

Kolm aastat hiljem naudivad Spencer ja Jen endiselt oma täiuslikku abielu, seda kuni Spenceri 30. sünnipäeva hommikuni, mil noored saavad teada, et Spenceri eest on välja pandud tõeliselt kopsakas pearaha. Mis veelgi hullem, palgamõrvarid on õnnelikku paarikest jälitanud aastaid ning võivad olla kes tahes: sõbrad, naabrid, müüja toidupoes, isegi üle tänava liipav vanamees.

Spencerit ja Jeni ootab pöörane põgenemine. Nende paradiisisarnane äärelinnaelu muutub tõeliseks paranoiaks. Kes on mõrtsukas ja miks Spencer sihikule võeti, see tuleb alles välja selgitada, lisaks päästa abielu, sehkendada tüütute sugulaste ja naabritega ning... lihtsalt ellu jääda.

- http://www.forumcinemas.ee

Lingid

Ametlik kodulehekülg:
- http://www.killersfilm.com/

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga