Jänku ja pull

Bunny and the Bull (2009)

7 / 10

1 hindajat

Hindamiseks pead olema sisse logitud!

Žanr: Komöödia
Stuudio: Warp X
Riik: UK
Kestvus: 1 tundi 41 minutit
Kinodes alates: 03.12.2009
Lavastaja(d): Paul King
Kavas:
PÖFF 2009

Paul King on eelkõige kuulsust kogunud teleseriaaliga "The Mighty Boosh", mida küll kunagi Eestis näidatud pole, kuid interneti vahendusel ka siin endale suures koguses fänne kogunud. "Jänku ja pull" on omamoodi booshismist tuttava värvikülluse, sürrealismi, fantaasiarikkuse ja mängulisuse jätkamine täispika filmi kujul. Paraku või õnneks teiste näitlejatega.

Kiiksudega nohiklik kutt Stephen, kes pole aastaid oma korterist välja saanud ja elab väljakujunenud range rutiini järgi, saab ühel hommikul ebameeldiva üllatuse osaliseks. See on aga tõukeks fantaasiarikkale retkele iseenda korteris, kus külaliseks sõbrad ja vaenlased minevikust. Paralleelselt põimub lahti Kingi-stiilis road-movie läbi Euroopa, kus ka armukolmnurga element puudu ei jää. Kas tegu on skisofreenilise luuluga või tõelisusega, polegi niivõrd oluline.

King on iseendale fantaasialennukusel truuks jäänud nii loos kui ka pildis ja seda ilmestavad Nigel Coani ja Ivana Zorni animatsioonid. Paberist väljalõigatud bussid, ?veitsi topiskarud, Saksa piim, Poola kiirtoidukoht ja Hispaania matadoorid - kinost lahkumine kerge naeratusega on lubatud.

2009.poff.ee

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga