L.A. gigolo

Spread (2009)

5.5 / 10

2 hindajat

Hindamiseks pead olema sisse logitud!

Žanr: Komöödia
Stuudio: Barbarian Films
Riik: USA
Kestvus: 1 tundi 37 minutit
Kinodes alates: 21.08.2009
Lavastaja(d): David Mackenzie

Kaasaegses Los Angeleses hargnev linalugu "L.A. gigolo" annab edasi kriipiva jutustuse naistemees Nikkist (Ashton Kutcher), kes on oma privilegeeritud elujärjele jõudnud läbi lõputu voodite jada.

Elades Hollywood Hillsis keskealise naisadvokaadi Samantha (Anne Heche) katuse all, korraldab ta samal ajal vägevaid pidusid ja maandub aga ühest voodist teise. Nikki elu ei varjuta ükski pilv seni, kuni ta kohtub imekauni ettekandjaga Heather (Margarite Levieva), kes Nikki teadmata mängib täpselt samasugust mängu.

Kui selgub noorte tegelik pale, kruvib mõlemas seksuaalset pinget teineteist ületrumpav mäng, mis lennutab nad kõrgklassielu orbiidile - einetama kallitesse restoranidesse ja peovõõraks uhketele koosviibimistele. Seda aga seni, kuni tõde sunnib neid valima armastuse ja raha vahel.

Filmis on Los Angelese linnal kanda omaette karakterilahendus - särava ja luksuslikuna Nikki Hollywoodi unelmate hiilgehetkedel ning allakäinud räpamotellidena, kui Nikki on omadega põhjas.

"L.A. gigolo" toob vaatajani režissöör David Mackenzie nägemuse seksi, raha, Hollywoodi pimestava melu ja kaunite inimeste lummast ning hinnast, mida Nikki selle elustiili eest maksma peab.

www.forumcinemas.ee