Woodstocki vallutamine

Taking Woodstock (2009)

0 / 10

0 hindajat

Hindamiseks pead olema sisse logitud!

Žanr: Komöödia, Muusikal
Stuudio: Focus Features
Riik: USA
Kestvus: 1 tundi 50 minutit
Kinodes alates: 18.09.2009
Lavastaja(d): Ang Lee

Film räägib 1969. aasta Woodstocki muusika- ja kunstifestivali kujunemisest kuulsusrikkaks kultussündmuseks.

Greenwich Village'is sisekujundajana töötades tunneb Elliot (Demetri Martin), et tema kutsumuseks on tegeleda geiõiguste eest võitlemisega. Teisalt on ta osanik väikeses pereäris - kipakas Catskillsi El Monaco-nimelises motellikompleksis, mida peavad tema üliranged vanemad Jake ja Sonia Teichberg (Henry Goodman ja Imelda Staunton). 1969. aasta suvel peab Elliot tagasi El Monacosse kolima, et päästa motell haamri alla minemisest.

Kuuldes juhuslikult, et naaberlinnakeses Wallkillis toimuma pidanud muusika- ja kunstifestival jäi ilma toimumisloast, helistab Elliot promootor Michael Langile (Jonathan Groff) Woodstocki Ventures?isse, et pakkuda festivalipaigaks oma motelli ja pereärisse jälle elu sisse puhuda. Elliot tutvustab Langi oma naabrimehele Max Yasgurile (Eugene Levy), kes peab läheduses 600-aakrilist piimafarmi. Peagi kolib Woodstocki korralduskomitee El Monacosse ning pool miljonit inimest on teel Yasguri farmi nautima "3 päeva White Lake'is rahu ja muusika keskel".

Ühelt poolt abistajaks sõbrad, teiste seas teatritrupi juht Devon (Dan Fogler), hiljuti kodulinna naasnud Vietnami sõja veteran Billy (Emile Hirsch) ja transvestiidist eks-mariin Vilma (Liev Schreiber); ning teiselt poolt kaikaid kodaraisse loopimas linnarahvas, sealhulgas Billy vend Dan (Jeffrey Dean Morgan), satub Elliot tervet põlvkonda määratleva kogemuse keerisesse, mis muudab tema elu ja popkultuuri igaveseks.

http://www.forumcinemas.ee