Lohista mind põrgusse

Drag Me to Hell (2009)

7.05 / 10

19 hindajat

Hindamiseks pead olema sisse logitud!

Žanr: Põnevik, Õudus
Stuudio: Buckaroo Entertainment
Riik: USA
Kestvus: 1 tundi 39 minutit
Kinodes alates: 12.06.2009
Lavastaja(d): Sam Raimi

Christine Brown (Alison Lohman) on ambitsioonikas Los Angelese laenuhaldur, kelle ellu kuulub sarmikas kallim - professor Clay Dalton (Justin Long). Tema elu on rööbastes senikaua, kuni panka saabub kodulaenu maksetähtaja pikendamist nõutama salapärane proua Ganush (Lorna Raver).

Kas Christine peaks instinkte järgima ja vanale naisele vastu tulema? Või peaks ta proua Ganushile ära ütlema, pälvides nõnda oma ülemuse, härra Jacksi (David Paymer) heakskiidu ning saades võimaluse karjääriredelil tõusta?

Christine valib karjääri, hurjutades proua Ganushi ning jättes viimase kodust ilma. Vastulöögina paneb vana naine Christine'i peale võimsa needuse, muutes tema elu sõna otseses mõttes põrguks.

Olles kurjast vaimust vaevatud ning saamata toetust ka skeptiliselt kallimalt, otsib naine abi selgeltnägijalt Rham Jasilt (Dileep Rao) lootuses, et too tema elu igavesest põrgutulest päästab. Muserdatud Christine'i aitamiseks ja needuse murdmiseks saadab selgeltnägija noore naise pöörasele teekonnale. Kurjuse piiramisrõngas ootab Christine'i ees mõeldamatu väljakutse - kui kaugele ta on valmis minema, et needusest jagu saada?