Cameron räägib filmist "Avatar 2"

Filmiuudised

Vahetult enne seda, kui James Cameroni "Avatar" valmistub oma esimeseks lahinguks DVD-maailmas (ja võite kindlad olla, et neid lahinguid tuleb erinevate eriväljaannete näol rohkem kui üks), on mees soostunud väljastama veidikenegi saladuseloori "Avatari" võimalikult järjelt.

Arvestades Cameroni kiindumust kõigesse, mis seotud veega, ei tule ilmselt eriti suure üllatusena mehe avaldus, et filmi "Avatar 2" tegevus toimub planeet Pandora rikkalikus ja salapärases ookeanimaailmas. Hiljuti LA Timesile antud intervjuus ütles mees plaanitava järje kohta sedasi:

"Üks minu peamisi eesmärke seoses teise filmiga on luua täiesti uus keskkond Pandoral. Seekord keskendun Pandora ookeanidele, mis on samavõrd mitmekesised, külluslikud, hullumeelsed ja fantaasiarikkad nagu esimeses filmis nähtud keskkond. Lihtsalt, et tegu pole seekord enam vihmametsadega. Ma ei ütle, et me ei näe järjes üldse enam seda maailma, mida me esimeses filmis nägime. Asi on lihtsalt selles, et vaataja näeb lihtsalt väga palju uut."

Vähemalt nende ütluste valguses on selge, et mees soovib mõneks ajaks oma Pandora viisat pikendada ning ei kiirustagi sellelt kaugelt planeedilt uute planeetide ja kuude loomise juurde. Lisandub lihtsalt uus – veealune – maailm.

Cameron on samuti lisanud, et soovib "Avatari" järje valmis saada poole lühema ajaga ja poole väiksema maksumusega, mis kulus esimesele filmile. Tehnoloogia, mis sai leiutatud esimese filmi tegemiseks, on ju olemas…;)

"Avatar 2" peaks kinoekraanidele jõudma aastal 2014.

Aga "Avatari" rindel on on veel uudiseid. Cameron kavatseb augustis "Avatari" uuesti kinoekraanidele tuua, olles sinna eelnevalt lisanud kuue minuti jagu materjali, mis esialgsest kinoversioonist välja pidi jääma. Kas see pikem versioon ka Eesti kinodesse jõuab, pole hetkel teada.

www.forumcinemas.ee

Toimetas: Soprano
22. aprill 2010, kell 17:02

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga