Filmiarvustus: "Zombieland"

Arvamused

Sai siis käidud mõni nädal tagasi vaatamas "Zombieland"-i. Tunnistan, et olin selle filmi suhtes päris suurte eelarvamustega, sest polnud trailerit näinud. Läksin vaatama vaid sõbra tungival soovil. Põhjuse eelarvamuste jaoks tingis see, et esiteks mulle ei meeldi nii enamik tänapäeva komöödiad oma labaste naljadega kui ka tänapäeva õudusfilmid igava sisu, mõttetu kiljumise ja etteaimatavuse poolest. Ja siis mõtlesin, et õuduskomöödia on veel topelthullem. Aga ei, tegelikult on tegu väga lõbusa ja põneva filmiga.

Hea huumori kõrvalt kiidaksin veel lahedaid aegluubis effekte, mida kasutati filmi alguses. Samuti Columbuse (Jesse Eisenberg) poolt loodud reeglite ilmumine filmi jooksul. Näitlejate poole pealt kiidaks Woody Harrelsoni, kes kehastas Tallahassee-d. Ta sobis täielikult mängima sellist tough guy olekuga tüüpi, kel ei ole mitte kui millegi ees hirme. Samas mängis ta hästi ka oma murdepunkti, mis mõjus väga hingeminevalt. Ülejäänud näitlejad jäid minu silmis sellisteks keskpärasteks.

Seansi ajal ma küll soundtrackile suurt tähelepanu ei pööranud, aga hiljem hankisin ka selle endale, mis meeldis mulle väga ja sobis sinna perfektselt. Kõige rohkem naljapakkuvamad ja paremini õnnestunumad stseenid olid mu arust see, mis toimus BM majas ja sellele järgnev stseen lõbustuspargis.

Negatiivsete asjadena tooksin välja selle, et maailma oli jäänud vaid 5 tervet inimest ja 2 neist lihtsalt vedasid ülejäänud kahte inimest alt pehmelt öeldes. Ebaloogiline, inimesed peaksid sellises olukorras pigem kokku hoidma, hoolimata sellest, mis soovid kellelgi olla võivad. Teiseks oli liiga palju Columbuse reeglite ilmumise effekti.

Ma ei tea, kui hea see film võib paista teiskordsel vaatamisel, kuid praegu olen kindel, et ostan ka DVD.

Ei soovitaks seda inimestele, kes tahavad näha õudusfilmi, sest midagi õudsat ega hirmuäratavat seal väga polnudki. Võib-olla vaid zombied, kelle suudest tilkus musta liha välja. Soovitaks aga neile, kes tahavad naerda, sest nalja saab seal kõvasti.
"Time to nut up or shut up!"

Hinne: 8/10



Autor: Kickflick
http://aparaaditehas.blogspot.com/2009/10/filmiarvustus-zombieland.html

Toimetas: Soprano
27. oktoober 2009, kell 23:12

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga