Filmiarvustus: "X-Men Origins: Wolverine"

Arvamused

X-Men Origins : Wolverine'i keskpunktis on üks tugev stseen, kus Logani (Hugh Jackman) kehasse installeeritakse adamantium sooviga muuta ta hävitamatuks, ent kui Logan teada saab, et katse eestvedaja William Stryker (Danny Huston) tahab omakasupüüdlikult ta mälu kustutada, põgeneb ta ning leiab peavarju ühest farmist - enne mil hiigelsuured nõelad aga tema keha erinevatesse punktidesse tungivad ning nendesse adamantiumit süstivad palub pahaaimamatu Logan Strykerit, et too teeks talle uue mutanditag'i millel seisab Wolverine võttes eeskuju oma kunagise tüdruksõbra räägitud loost.

Seepärast tundubki vale viriseda, et kui film peaks pealkirja järgi kujutama Wolverine'i saamislugu, oleks nad pidanud pikemalt ja tugevamalt kujutama mehe lapsepõlve ja eluetappe, ometigi tehti seda hoopis ühe nigela viieminutilise algusstseeniga ja tiitritega, kus näidatakse Loganit koos Victori ehk Sabretoothiga (Liev Schreiber) käimas läbi erinevatest Ameerika ajaloos olulistest sõdadest, Logan sealjuures käitumas nagu korralik sõdur kunagi ja Sabretooth tapmas ja koguni vägistamas süütuid inimesi. Ju siis mu enda viga, et lootsin kõvemat pilguheitu mehe nooruseasse, aga kuna ma mutantide osas täiesti roheline olen, ei osanud ma ka aimata, et enne kui adamantiumist sai osa Logani kehast ei olnud ta Wolverine.

Trash mainis oma arvustuses, et b-filmi kohta oli X-Men Origins : Wolverine nii hea kui olla saab, aga siinkohal peab märkima, et tegelikult ei ole tegu b-filmiga vaid autentse kassahitiga mis justkui videolaenutuse juustuks maskeerunud. Tehti see seebiooper ju saja viiekümne miljoni dollari eest, mis on pea uskumatu võttes arvesse filmi jubedaid digitaalefekte - oleme ausad, kui Wolverine farmeri vannitoas oma adamantiumküüniseid inspekteerib või green screen lina ees niinimetatud Las Vegase poole sõidab oli see pea andestamatu - ja filmis on nii mõnigi A-klassi staar. Aga ses mõttes kahtlemata õigus, et film oli halb mis halb, aga üle mõistuse meelelahutuslik.

Kirjutasin Twitterisse isegi terve hulga vastavaid säutse - mida film edasi hargnes seda enam leidsin hetki mille üle nalja teha ja siis kohe Twitterisse vastav naljatlev või õelutsev säuts teha. Nagu ütles Holden McNeil: "Internet on andnud kõigile inimestele hääle, ja mingil põhjusel on nad otsustanud seda häält kasutada filmide kohta virisemiseks". X-Men Origins : Wolverine'i üle annab nii palju viriseda, et arvuti kuumeneks vast ülegi, aga kui hinnata filmi muheda popkornikana siis ei suuda ma tõesti madalamat hinnet panna. Väga lõbus andmine, pidev stabiilne action ja mõned põnevad momendid. Kahju vaid, et Wade Wilsonit (Ryan Reynolds) nii vähe oli ja et Gambit filmis nii jura oli.

http://fletchujafilmid.blogspot.com

Toimetas: Ralf
12. august 2009, kell 16:51

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga