TV3 telesügise ülevaade

Teleuudised

Alates 8. septembrist 20:00

"Põgenemine" on telesari kahest vennast, kellest üht ootab surmanuhtlus sooritamata kuriteo eest. Samas pole olukord lootusetu, sest mõrvasüüdistusega vanglamüüride vahele mõistetud Lincoln`i abistamiseks asub süütu venna elu päästma tema noorem vend Michael. Michael lavastab pangaröövi, et siis seejärel vanglasse sisse pääsenuna koos vanglast ka väljapääsutee leida. Michaeli detailselt kavandatud plaan põgeneda pole kaugeltki võimatu, sest mees on ise kuulunud sellesama vangla ehitamise ajal inseneride hulka ning teab nii mõndagi vangla põhiplaanist.

Ometi on vanglasse sattunud "päästja" sunnitud tõdema, et müüride vahele sisse on märksa lihtsam pääseda, kui välja... Peaosaliste-vendadena teevad sarjas "Põgenemine" suurepärased rollid Wentworth Miller (Michael Scofield) ja Dominic Purcell (Lincoln Burrows).

Alates 23. septembrist

“Baskini anekdoodiakadeemia” on läbi ja lõhki naljakas saade, kus selgitatakse välja parim anekdoodivestja. Kõiki eelvoorudes üles astuvaid naljalugude esitajaid hindab igas saates žürii, mille kolmest liikmest kaks vahetuvad, esimees Eino Baskin aga on kohal alati. Finalistide seast selgitatakse parim, kellele kuulub aukartustäratavalt hinnaline preemia: 50 000 krooni ja roll Vana Baskini Teatri estraadietenduses. Võistlejaid juhatab, suunab ja teadustab saatejuht Raivo E.Tamm.

Alates sügisest (ilma täpse kuupäevata)

"Kohver"

Kes meist poleks unistanud miljoni krooni tasku pistmisest; eriti, kui see paistab olevat väga lähedal! Just sellise, erakordse varanduse saamise võimalust pakub esmakordselt Eestis sari “Kohver”, kus osalised võistlevad miljoni nimel kuumal Gran Canarial! Agaraid ja eriliselt värvikaid rahakohvri jahtijaid ohjab karmi käega saatejuht Madis Milling.

"Me ei nuta"

Idüllilisele väikesaarele saabub seltskond inimesi, keda ühendab tuline soov - suitsetamine maha jätta. Kaheksaliikmelises seltskonnas on vanu ja noori, blonde ja brünette, tavalisi inimesi ja kuulsusi: näiteks ahelsuitsetajast näitleja Diana Klas või nalja-ja kalamees Vladislav Koržets, kel 40-aastane suitsumehe karjäär selja taga. Mitte keegi sellest valitud värvikast seltskonnast ei jää oma oma probleemi lahendamisega üksi, sest tänu telesarjale on saarele kutsutud asjatundjad, kes professionaalsete imenippide, paastu ja füüsilise tööga eranditult kõik soovijad suitsetamise pahest võõrutavad. Kindlasti pole teekond puhaste kopsudeni lihtne ning tervise nimel ponnistajaid ootab merekohina, linnulaulu ja kadakate imetlemise kõrval palju üllatusi käsikäes raskete ja koomiliste päevadega. Selge on see, et alates hetkest, mil nad oma elu viimase suitsupaki kivikalme alla jätavad, ei soovi alistuda keegi, motoks: ME EI NUTA!

"CSI: New York"

Ülipopulaarne action-seriaal C.S.I. jätkab maailmalinnas New Yorgis! Kuritegude uurimise büroo kriminalistide ehk parima tehnikaga parima meeskonna jaoks pole miski võimatu – pelgalt näpujälgede, juuksekarvade või kuuliaukude olemasolust piisab, et viimne kui üks kuritegu paljastada. Tööpuudust pole kriminalistidel karta – narkootikumid, jõugud, rassism, terrorism ja suurlinna närvilised inimesed sunnivad New Yorgi meeskonna tegutsema ööpäevaringselt ja ennast säästmata. Intrigeeriv süžee, kindlalt välja töötatud karakterid ning viimistletud detailid teevad sarjast põneva ja menuka vaatemängu, mis pärineks kui elust enesest!

Toimetas: Robert
8. september 2006, kell 22:33

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga