Teadaanne: Kas tahad saada pisirolli filmis "Autod"?

Array

Kas soovid osaleda Hollywoodi kassafilmis? Kui su vastus on jaatav, siis tuleb Sul mängu panna nii oma fantaasia, kui ka verbaalne võimekus ning külastada seejärel Raadio 2-e kodulehekülge. Kuula sinna üles riputatud heliklippi ja mõtle kuuldud lausele välja naljakas eestikeelne vaste ja just sinu lause võib olla see, mida kasutatakse animatsioonistuudio Pixari (?Kalapoeg Nemo?, ?Imelised?) uhiuue filmi ?Autod? eestikeelses versioonis!

?Autod? on lustakas ent teravmeelne animatsioon maailmast, kus kõik tegelased on erinevad automudelid ? viimse peale timmitud võidusõiduautodest logisevate, roostes romudeni välja! Kuuldavas klipis kõneleb müügimees-auto, kes käib spordivõistluste ajal tribüünil edasi-tagasi ja müütab publikule kõiksugu pudi-padi. Lause, mida te RAADIO 2-e kodulehel oma täies ilus ja uhkuses kuulda võitekuulete, näeb kirjapildis välja järgmiselt: ?GET YOUR ANTENNA BALLS HERE!? Kui spordivõistlustel müüakse inimestele tavaliselt karastusjooke ja snäkke, siis see müügimees parseldab oma autodest klientidele antennide külge kinnitatavaid kaunistusi. Seega üks näpunäide enne, kui nuputama asud ? me ei oota Sinult selle lause otsetõlget vaid fantaasiarikast lähenemist antud probleemile. Mida võiks see müügimees autodele müüa filmi eestikeelses versioonis? Tegu ei pruugi olla üldsegi mitte antennikaunistustega, vaid hoopis millegi muuga, mida autodest elanikel võiks spordivõistlustel vaja minna. Midagi, mis on seostatav autodega ja mis on lisaks kõigele ka?naljakas. Järgima peab selleks üht raudset reeglit:
- Sinu poolt välja mõeldud lause ei tohi olla pikem, kui algupärane lause. Seega jälgi ligikaudu silpide arvu ja lause pikkust. Kui oled nuputamistööga ühele poole saanud, siis ei ole sul vaja teha muud, kui helistada ettenähtud aegadel Raadio 2-e automaatvastajale ja kanda seal oma vaimusünnitis selge ja kõlava häälega ette. Ettekande ajal pea meeles järgmist raudset reeglit:
- Kanna seda ette nii nagu see oleksid sina, kes seda lauset filmis esitab! Helista seejärel numbril 611 4444 ja ütle automaatvastajasse oma repliik. Sest kui Sinu lause väljavalituks osutub, oled just Sina see, kes pääseb salvestusstuudiosse seda lauset eestikeelse filmiversiooni jaoks sisse lugema! Oled üks paljudest kodumaistest STAARIDEST, kes selles lustakas linaloos ülkes astub ja kelle esitust kuulevad alates 11. augustist tuhanded ja veel kord tuhanded filmisõbrad. Mõeldes samal ajal, kes küll tuli toime selle repliigi sedavõrd vaimuka tõlke ja esitusega! Osale tõlkemängus ja just Sina võid olla see, kellele avaneb võimalus kaasa lüüa Hollywoodi suurfilmis!

Toimetas: Robert
9. mai 2006, kell 18:16

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga