Sisering

Inside Ring (2009)

0 / 10

0 hindajat

Hindamiseks pead olema sisse logitud!

Žanr: Põnevik
Stuudio: Alter Films
Riik: Prantsusmaa
Kestvus: 1 tundi 35 minutit
Kinodes alates: 19.06.2009
Lavastaja(d): Laurent Tuel

SISERING, prantsuse stiilis RISTIISA, on verine põnevik Armeenia gängsterite perekonnast, kes kontrollib Lõuna-Prantsusmaa allilma.

Luksusautod, tagaajamised, Prantsuse Riviera, päike - see kõik on vaid väline. Mis tegelikult loeb, on Milo Malakiani (Jean Reno) jaoks klann, perekond, tema juured. See on tema sisering. Sellest üle ei astuta.

Sisering on turvaline, sest igaüks tunneb reegleid ja teab oma kohta. Omades võib kindel olla ja riske on seega vähem. Saab segamatult tööd teha, kavandada operatsioone, eriti ühte neist - tõeliselt kaalukat, suurejoonelist; võimalik, et ka viimast. Pärast seda kavatseb Milo lõpetada ja anda juhtimine üle oma otsesele järglasele - ainsale pojale, kes talle jäänud on - Antonile (Gaspard Ulliel).

Ent Anton igatseb teistsuguse elu järele. Salajane suhe Elodiega (Vahina Giocante) on avanud ta silmad, et näha, millises vägivaldses ja väljapääsmatus maailmas tema isa elab. Sellest ringist on vaja lahkuda...

Kavandatud operatsioon viiakse otsusekindlalt läbi. Sellele järgneb aga halastamatu ja paratamatult verine kokkupõrge isa ja poja vahel, kes keeldub kandmast päranduse rasket kohustust.

http://www.forumcinemas.ee