Renee Zellweger sai enda tähe.

Array

Kolmapäeval, 25. mail, sai Hollywoodi "Walk of Fame" endale tähe numbriga 2286, mis kannab nime Renee Zellweger. Walk of Fame rajati aastal 1960. Viimati lisatu saab endale koha ajalooliste näitlejate Bette Davis'e, Rita Hayworth'i ning Nicole Kidman'i kõrvale. "Alates 1988. aastast, mil ma esimest korda Hollywoodi külastasin, olen ma unistanud ka enda nime siia saamisega. Ei oleks iial uskunud, et see ka täide läheb" - ütles Zellweger tähe lisamisel tänavasillutisele. Zellweger sai tähe kõigest 10 päeva enne tema uusima filmi, "Tuhkatriinumees", esilinastust.

Ruumi Walk of Fame'l on veel umbes kahele ja poolele tuhandele tähele.
Lisaks filmitähtedele on sinna lisatud ka mitmeid telekuulsusi, raadiodiskoreid, animategelasi ning isegi kaks koera - Lassie ja Rin Tin Tin.

Kuigi enamus kõigile teada-tuntud tähtedest on seal olemas, on mõned tähtsamad jäänud ka kahe silma vahele. Tähtede hulgast ei leia näiteks neljakordset Oscari-võitjat Clint Eastwoodi, Robert Redfordi, Mel Gibsoni ega Jane Fondat.
Kõige rohkem tähti on suutnud koguda ajalooline filminäitleja ning laulja Gene Autry, kellel on neid kokku lausa 5.

2005. aastal on kavas sinna lisada meile hästi tuntud telekoomik Tim Allen, filmitähed Antonio Banderas, Dennis Quaid, Julianne Moore ning Ben Stiller, samas ka maailmakuulus laulja Rod Stewart.

Tähe lisamisel on samas ka üks tähtis kriteerium. Inimene, kelle nimi seal tähel kirjas on, peab tähe lisamisel ka ise kohal viibima.
Mõnevõrra koomiline, kuid kurb lugu juhtus kantrilaulja John Denver'iga, kelle täht tehti valmis aastal 1982, kuid Denver ei suutnud enda tihedasse ajagraafikusse Hollywoodi minekut lisada ning nii jäi asi venima. John Denver hukkus lennuõnnetuses 1997. aastal - selleks hetkeks tema tähte veel Walk of Fame'l ei olnud.

Toimetas: Taavi
28. mai 2005, kell 11:38

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga