Star Warsi maraton müüdi välja vaid mõne minutiga

Array

16. mai saabub päev, mida mõned inimesed on pikki silmi oodanud juba aastaid. Just sel päeval leiab aset unikaalne sündmus - Star Warsi maraton. Londonis, Leicester Square Empire-i kinos, näidatakse esimest korda üksteise järel ära kõik kuus Tähesõdade filmi. Enne sündmuse kulminatsiooni, saaga viimse peatüki "Star Wars: Osa III - Sithi kättemaks" esilinastust liituvad publikuga ka Tähesõdade looja George Lucas ning üks peaosalisi Hayden Christensen. Terve päev kestev suurüritus algab juba kell 7 hommikul.
See on üldse esimene kord kui kinopublik saab saaga viimast osa vaadata. Päev varem on film kavas ka Cannesi filmifestivalil, kus filmi näidatakse vaid spetsiaalselt kutse saanud filmikriitikutele.

25. aprillil müüki paisatud piletid osteti ära vaid mõne üksiku minutiga. Viis minutit peale kassade avamist anti ametlik teade, et kõik piletid on otsas. Empire-i kino teatel olid kõige andunumad Tähesõdade fännid piletisabas seisnud juba mitu päeva. Pileteid müüdi kõigest 1000 tükki ning suure austajaskonnaga filmisaaga fännidest tahavad paljud olla esimesed, kes enda iidoleid näevad.
Empire-i kino pressiesindaja Katy Harris ütles, et nii kiiresti pole neil veel kunagi pileteid müüdud.

Uudsuse võlu ning põnevuse lõpuni hoidmise pärast näidatakse filme tootmise järjekorras. Ehk siis kell 7 alustatakse neljandast osast ning keskööl lõpetatakse kolmanda osaga.

Toimetas: Taavi
26. aprill 2005, kell 17:22

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga