Jõhvis avatakse uhiuus kino

Array

Kolmapäeval, 26. oktoobril kell 17:00 toimub Jõhvi kontserdimajas kaasaegseima tehnikaga kinosaali avamine. 160 istekohaga multifunktsionaalses saalis hakkavad seansid toimuma kolmel päeval nädalas. Kino programmi koostab Tallinnfilm koostöös Jõhvi kontserdimajaga. Suurepärase akustikaga kinosaal on varustatud uhiuue üle pooleteise miljoni krooni maksma läinud filmiprojektori ja helisüsteemiga. Vastavalt vajadusele saab saali kiirelt ümber muuta kontserdisaalist kinosaaliks ja vastupidi. Jõhvi kinos hakkavad seansid toimuma kolmel päeval nädalas. Programmis leidub filme igale maitsele alates

euroopa väärtfilmidest kuni aasia märuliteni. Seal on ka uuemaid ja vanemaid kodumaiseid filme ning parimad näited vene kinost. Nädalavahetuse programm on laste- ning perefilmide päralt. Seansside hinnad jäävad vahemikku 30-90 krooni. Kino avafilmiks kutsututele on prantsuse koguperefilm „Pingviinide marss” – hingemattev dokumentaal keiserpingviinide kannatusterohkest rännakust paaritumispaikadesse. Eesti kinodesse jõuab film alles 23. detsembril. Esimene film linnarahvale linastub avapäeval kell 21:00 ning näidatakse uut eesti filmi „Malev”. Nädalavahetusel on võimalik vaadata lõbusat soome lastefilmi „Pelikanimees”, mis on dubleeritud eesti keelde.
Järgmisel nädalal jõuab jõhvi vaatajateni Kim ki-Duki palju auhindu kogunud linateos „Tühi maja”. Tulemas on Franzoise Ozon’i „5x2” ning viimase aja vene kino šedöövrid „Riiginõunik” ja „9 rood”.Hiljuti jõudis lõpule Jõhvi kino nimekonkurss. Uue kino nimi kuulutatakse välja kino avamisel.
Avamise programm:

Kell 12:00 – Filmi „Pelikanimees” linastus Jõhvi linna lastele

Kell 17:00 – Pressikonverents

Kell 18:00 – Jõhvi kino nime väljakuulutamine ja filmi Pingviinide marss esilinastus

Kell 21:00 – filmi „Malev” linastus

Toimetas: Robert
25. oktoober 2005, kell 12:55

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga