Karl Urban räägib Doomist

Array

5. novembril tuleb Eesti kinodesse film "Doom - Elav põrgu", mis on tehtud arvutimängu Doom järgi. Filmi peaosaline on Karl Urban ning me tõlgime teile mõne osa intervjuust temaga, kus ta räägib sellest uuest action-ulmekast. K: Kas sa oled kunagi ennem seda mängu mänginud ja kas sa olid selle suur fänn? V: Jah, ma mängisin seda natuke aega tagasi ning ma leidsin selle väga õudne olevat nagu paljudki

teised, kuid samas ma ka nautisin seda.

K: Filmis on ka relvavaatega stseene nagu arvutimänguski. Kas sa saaksid natuke sellest rääkida?

V: Jah. Ma ei ole kunagi midagi sellist filmis ennem näinud ning ma arvan, et just see annabki selle zhanri filmile oma originaalsuse. Filmi lõpus saabki vaataja John Grimmiks ning käib oma relvaga ringi ja laseb deemonlikke koletisi maha. Ma olen näinud selle animatsioonilist külge ja ma arvan, et see on lausa imeline ja ma olen üsnagi kindel, et see on midagi, mida keegi ei ole ennem näinud.

K: Kui see film saab edukaks, siis kas sa osaleksid ka järjes?

V: Jah, ma olen ennast juba teise ossa kirja pannud. Ma näen suurt potentsiaali John Grimmi tegelaskujus, sest ta on nagu kangelane.

K: On olnud ennemgi filme, mis on tehtud arvutimängude järgi ning nad on enamasti läbi kukkunud. Kas sa arvad, et see film tuleb hea?

V: Ma vähemalt loodan seda, et see tuleb hea. Mina võtan enda peale ainult selle, mis toimub võtete ajal. Muu ei ole enam minu teha.

K: Kui sina ja Rock hakkaksite kaklema, siis kumb teist võidaks?

V: Mine kinno ja vaata järgi!

Toimetas: Robert
22. oktoober 2005, kell 23:42

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga