Huvitavad filmiprojektid VOL. 4

Array

Volüüm 4 on siin. Kokku infot viie filmi kohta, millest 3 on tegemisel ning 2 on alles kuulujutud.

"The Bourne Ultimatum"

Kes? Matt Damon ("Vennad Grimmid", "Euroretk")
Mis? Kõigepealt "The Bourne Identity" ja pärast seda "The Bourne Supremacy". Nüüdseks plaanitakse teha uut osa ning hetkel on ainult Matt Damon näitlejate nimekirjas. Muidugi ka selles filmis kehastab ta Jason Bourne´i.

Millal? Hetkel on filmi valmimine planeeritud aastaks 2007.

"Far Cry" (pildil)

Kes? Hetkel ei ole veel kedagi filmi valitud.
Mis? Ülihea graafikaga mängu "Far Cry" filmiversioon. Arvate, et see on USA film? Ei ole, filmi kodumaaks on hoopis Saksamaa ning ka lavastaja on Sakslane Uwe Boll ("Alone in the Dark"). Aga kas ka film tuleb hea? Siin on mõned arvamused filmi kohta, mis on võetud foorumitest: "Keegi peaks Uwe Bolli ära tapma! Ta rikub mu kõigi aegade lemmiku arvutimängu ära!", "Ma ei suuda enam taluda ühtki arvutimängudest tehtud adaptsiooni Uwe Bolli poolt! Ta rikub oma filmidega kõik mängud ära! Uwe Boll ei riku ainult ära filmitööstust, kurat, ta k¤pib ka arvutimängude tootjatega! Ma arvan, et ta saadeti meile jumala poolt karistuseks!", kuid samas ka "Ah, tulge mõistusele! Võib-olla tuleb see film hea. Vähemalt säilitage veidigi lootust, aga jah...Uwe on ilmselt kõige hullem lavastaja, kes on iial sündinud!". Eks siis aasta pärast näeb, kas Uwe Boll kukkus läbi või tegi actionite meistriteose.
Millal? Film on plaanitud kinodesse paisata aastal 2006.

"The New World"

Kes? Colin Farrell ("Daredevil", "Phone Booth"), Noah Taylor ("Vanilla Sky"), Christian Bale ("Batman Begins", "Masinist") , Christopher Plummer ("National Treasure") jt.
Mis? Viimaste aastate jooksul on olnud päris palju eepilisi ajaloolisi seiklusfilme näiteks "Trooja", "Alexander", Taevane kuningriik" jne. Kui sulle need meeldisid, siis ilmselt meeldib sulle ka "The New World". Film räägib aastast 1607, kui põrkuvad kokku Euroopa ja Ameerika Pärismaalased. Peaosas on Colin Farrell, kes kehastas filmis "Alexander" Alexandrit, nii et kogemusi tal juba on.
Millal? Ameerika kinodesse jõuab 09/11/2005.

"Boogeyman 2"

Kes? Kuulujutt.
Mis? Just, kui sa arvasid, et kõik on turvaline...Boogeyman on tagasi! Suve alguses oli vahepeal uudis, et filmile "Tont" tehakse järg ning lavastaja püüab näitlejaid veenda. Nüüd on juba sügis käes ning mingit uut informatsiooni ei ole. Jääme ootama!
Millal? Kuulujutt.

"Freddy vs. Jason 2"

Kes? Kuulujutt.
Mis? Seda võib pidada kuulujutuks, sest mitte midagi pole hetkel kindel. Juunis väljastati ametlik teade, et järge ei tule, kuid nüüd lükati see jälle tagasi. Tuleb? Ei tule? Me püüame teid sellega kursis hoida. Sest vähemalt mind jäi küll see silmapilgutamine filmi lõpus häirima;)
Millal? Kuulujutt.

Toimetas: Robert
24. september 2005, kell 00:43

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga