Huvitavaid filmiprojekte VOL. 3

Array

Oleme jõudnud omadega kolmanda osani. Seekord räägime jällegi paljudest huvitavatest filmidest, mis lähiaastatel kinodesse peaksid tulema.

"Eragon"
Kes? Djimon Hounsou ("Constantine"), Edward Speleers, Jeremy Irons ("The Merchant of Venice") jt.
Mis? Hetkel on "Eragon" üks maailma populaarseimaid raamatuid, mis kogub iga päevaga kuulsust juurde, nii et loogiline, et sellest tehakse ka film.

Raamat ise räägib poisi ja draakoni sõprusest ning nende seiklustest. Huvitav fakt on ka see, et esimese raamatu kirjutas autor, kui ta oli vaid 16 aastane.
Millal? Ameerika kinodes 16/06/2006.

"Underworld: Evolution"
Kes? Kate Beckinsale ("Underworld", "Van Helsing"), Michael Sheen ("Laws of Attraction", Tony Curran ("Fööniksi lend") jt.
Mis? Järg filmile "Teispoolsus", mis jätkab eelmist lugu sõjast vampiiride ja libahuntide vahel.
Millal? Ameerika kinodes 20/01/2006.

"Poseidon"
Kes? Kurt Russell ("Dark Blue", "Superkangelaste kool"), Josh Lucas ("Hulk", "Stealth"), Emmy Rossum ("Mystic River") jt.
Mis? Atlandi ookeanis ajab tohutu hiidlaine ümber luksusliku kruiisilaeva ning väike grupp ellujäänuid peab nüüd oma elu eest võitlema. Filmi lavastaja Wolfgang Petersen on teinud ennem suurfilmid "Trooja" ja "Das Boot". Oodata on suurt vaatemängu.
Millal? Ameerika kinodes 05/05/2006.

"Cars" (pildil)
Kes? Owen Wilson ("Pulmarikkujad"), Paul Newman ("Road to Perdition"), John Ratzenberger ("Imelised") jt.
Mis? Järjekordne animafilm suurstuudiolt Pixar, kes on teinud filmid "Lelulugu", "Lelulugu 2", "Putukalugu", "Kollide Kompanii", "Kalapoeg Nemo" ja "Imelised". Käesolev film räägib maailmast, kus sportlasteks on võidusõiduautod, restoranideks bensiinijaamad jne. Lavastaja sõnul on see maailm tehtud väga usutavaks. Filmi peategelaseks ongi üks võidusõiduauto, kes leiab ühest räpasest linnakesest oma tõelise sõpruse.
Millal? Ameerika kinodes 09/06/2006.

Toimetas: Robert
19. september 2005, kell 14:44

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga