Edward Norton sündis advokaadi ning õpetaja perre esimese lapsena - tal on ka noorem õde ning vend. Ta on terve elu tegelenud näitlemisega. Juba kaheksaselt astus ta teatrikooli ning on sellest hetkest alates veetnud enamuse oma ajast laval. 1991. aastal lõpetas ta lisaks veel ka Yale-i ülikooli ajaloo erialal. Tema edu filmimaailmas saabus aastal 1996, kui ta osales pikka aega soiku jäänud projektis "Primal Fear". Filmi peaosaline Richard Gere ähvardas vahepeal isegi projektist lahkuda, kuna pikka aega ei suudetud leida sobivat noort näitlejat Aaron Stampler-i rolli. "Primal Fear" oli Edward Nortoni jaoks esimene kord mängida mängufilmis. Norton sai osa eest palju kiitusi ning kuulsust - ta võitis ka Kuldgloobuse ning kandideeris Oscarile. Oscarile kandideeris ta ka filmiga "Ameerika ajalugu X".
et norton oleks huvitav, peab tema tegelane olema niisuke... veidi kahtlane. parim roll on tal "American History X", kuid "Primal Fear" oli ka hea. Oleks maailmas õiglust, oleks ta mõlema eest oscari saanud.
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10 Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10
Täisa nõus crackhead'iga. Kuid samas on kõik tema rollid, mida mul näha on õnnestunud pisut või natuke rohkem ekstsentrilised olnud. Punases draakonis oli ta tegelaskuju natuke magedam, kui teistes ja võibolla selle pärast Punane draakon mulle nii väga ei meeldinudki.
täpselt seda ma ka m6tlesin et "punases draakonis" tema roll.. mitte, et see halb oli, kuid tundus, et ta roll oli tema v6imete ja potensiaali raiks, et mitte öelda nüristamine. oscarite kohapealt "American History X" ja "Primal Fear"eest oleksin ka 100% n6us.