kigents kirjutas:nende kommentaaride järgi peaks ära vaatama ka kunagi

Mõtlesin sama moodi ja tegin nii. Ma olin koguaeg elanud teadvuses, et see on üks tavaline mõttetu film mida ma normaalse mõistuse juures ei vaataks ilmselt kunagi, aga siis kui ma nägin, et siin seda filmi kummardatakse, siis tekkis kohe tahtmine teada
whats the fuzz about? Niisiis vaatasin selle mädarõika nüüd ära ja mis ma ikka oskan öelda. Võib-olla kõige õigem oleks tsiteerida Roger Eberti ja lihtsalt öelda: "This movie just sucks."
Ausalt öeldes ma ei viitsi isegi enam selle peale järele mõelda ja sügavamalt kirjutada. Ainus asi mis jäi kahtlaseks oli see, et kuidas te saate seda nimetada heaks näitlemiseks, kui ta mängib ise ennast? Isegi kui ta oleks kedagi teist mänginud, siis see oleks selle filmi rollist veel kohutavam olnud. Sellist venda ei saa üldse tõsiselt võttagi, rääkimata näitlemisest. Kahju, et sellised andekad mehed nagu Sheridan ja Sopranode stsenarist raiskavad annet ja aega filmikunsti hävitamisele.
Ja keegi võiks öelda, mis koht to nii nukker oli, et nuta või jõgi?
Keegi tahab head räpifilmi vaadata, siis Howardil tuli selle sitturiga samal aastal välja ka Hustle and Flow - film, millel on stiil ja hing.