Mõte
ModeraatorCOLON Meeskond
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
Mõte
Mind tabas hiljuti mõte tekitada juurde küsitlustele ka diskussioon, kus saab vastavalt päevakorras oleva küsimuse üle arutada, sest anonüümne hääletamine on juba veidi igav. Nimelt parasjagu on too küsimus telekavades oleva vanusepiirangu vajalikkuse kohta ning näiteks selle puhul ei teeks väike diskussioon üldse paha. 
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- lostinthemist
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 2195
- LiitunudCOLON 02. Veebruar 2006, 01:43
- AsukohtCOLON Lõuna-Korea
- crackhead
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 1135
- LiitunudCOLON 04. Aprill 2005, 08:49
- AsukohtCOLON Hirvepark/Siselinna kalmistu/Varblane/Harju mägi
Re: Mõte
Fletchu kirjutasCOLONMind tabas hiljuti mõte tekitada juurde küsitlustele ka diskussioon, kus saab vastavalt päevakorras oleva küsimuse üle arutada, sest anonüümne hääletamine on juba veidi igav. Nimelt parasjagu on too küsimus telekavades oleva vanusepiirangu vajalikkuse kohta ning näiteks selle puhul ei teeks väike diskussioon üldse paha.
vanusepiirangute teemal oli juba kunagi nii palju räuskamist mingis teemas, et kui seda korrata, saame me kõik maohaavad
- LadyBug
- Bond, James Bond

- PostitusiCOLON 662
- LiitunudCOLON 22. Aprill 2006, 12:36
- AsukohtCOLON oleneb olukorrast!:P
Vaevalt et nüüd maohaavad saame...aga nagu ma aru sain siis saab siis arutada ka teiste asjade üle mitte ainult vanusepiirang..
Idee on päris hea..Selle teemaga saab nagu pingeid maandada ja suuremad vaidlused siin maha panna ja ülejäänud teemades natuke vabam olla.
Kuna ma hääletasin vanuseepiirangu teemakohapealt ei Huvita, siis midagi erilist mul öelda pole...Nii või naa ei peeta neist kinni ja vaadatakse mida tahetakse.
Idee on päris hea..Selle teemaga saab nagu pingeid maandada ja suuremad vaidlused siin maha panna ja ülejäänud teemades natuke vabam olla.
Kuna ma hääletasin vanuseepiirangu teemakohapealt ei Huvita, siis midagi erilist mul öelda pole...Nii või naa ei peeta neist kinni ja vaadatakse mida tahetakse.
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?