Praegu on vaid parima meesnäitleja mäng, nii et ärgem diskrimineerigem naisi
Meryl Streep Nicole Kidman Angelina Jolie Carlize Theron Scarlett Johansson Helen Hunt Keira Knightley Uma Thurman Naomi Watts Julia Roberts Kate Winslet Salma Hayek Julianne Moore Reese Witherspoon Kate Beckinsale Hilary Swank Penelope Cruz Jennifer Lopez Christina Ricci Meg Ryan Sandra Bullock ----
Meryl Streep Nicole Kidman Angelina Jolie Carlize Theron Scarlett Johansson Helen Hunt Keira Knightley Uma Thurman Naomi Watts Julia Roberts Kate Winslet Salma Hayek Julianne Moore Reese Witherspoon Kate Beckinsale Hilary Swank Penelope Cruz
Christina Ricci Meg Ryan Sandra Bullock
Ise kõrvaldasin Jennifer Lopezi, kui minu meelest nende seast kõige kehvema näitleja.
Meryl Streep Nicole Kidman Angelina Jolie Carlize Theron Scarlett Johansson Helen Hunt Keira Knightley Uma Thurman Naomi Watts Julia Roberts Kate Winslet Salma Hayek Julianne Moore
Kate Beckinsale Hilary Swank Penelope Cruz
--------------------
Eemaldasin Reese Witherspooni. Väga mage näitleja minu arust...
Scarlett Johansson läheb välja. Mulle tundub, et tema läbilöögi põhjuseks on seni vaid näolapp, erilisi näitlemisoskusi ilmutada veel ta suutnud ei ole.
--
Meryl Streep Nicole Kidman
Carlize Theron
Helen Hunt Keira Knightley Uma Thurman Naomi Watts Julia Roberts Kate Winslet Salma Hayek Julianne Moore
Kate Beckinsale Hilary Swank Penelope Cruz
---
Ja ma ei tea, kas see mäng lõpule jõuab, sest pole piisavalt palju aktiivseid kasutajaid, kes mängus kaasa lööksid. Mingi 8 tükki nimekirjas oleks okei.
Christina Ricci Meg Ryan Sandra Bullock ________________________________________________ Salma Hayek läks maha, mulle isiklikult siit listist üks ebasümpaatsemaid, kuid temalgi on paar head hea rolli olnud, teistel neid lihtsalt rohkem.
Charlize Theron Helen Hunt Uma Thurman Julia Roberts Julianne Moore Kate Beckinsale Hilary Swank Meg Ryan
Eemaldasin Ricci, sest tema ainus ja arvestatav osatäitmine oli Addams Family's, aga vaadake kasvõi Cursed nimelist filmi ja te imestate, et ta niigi kaua vastu pidas.