Ühe poisi elu

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

ModeraatorCOLON Meeskond

Kasutaja avatar
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
PostitusiCOLON 2680
LiitunudCOLON 12. Aprill 2005, 12:17

Ühe poisi elu

Postitus Postitas Cochrane »

Ühe poisi elu
This Boy´s Life

Ema ja poeg (Ellen Barkin ja Leonardo DiCaprio) põgenevad vägivaldse mehe eest, et alustada Seattles uut elu. Poiss satub alatasa pahandustesse, liikudes ringi vales seltskonnas. Siiski terendab silmapiiril lootusekiir, kui ema kohtub mehega (Robet De Niro), kes näib olema ideaalne abikaasa. Kuid pärast abiellumist näitab värske elukaaslane oma tõelist palet ja poeg seisab silmitsi kasuisaga, kes joob ja oma vihahood meelsasti endast nõrgemate peal välja elab.

Täielikku tutvustust loe siit.
Viimati muutis 1, Cochrane, muudetud 13 korda kokku.
Kasutaja avatar
Fletcher
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand
PostitusiCOLON 297
LiitunudCOLON 07. August 2005, 03:28
AsukohtCOLON Mätta all
CONTACTCOLON

Postitus Postitas Fletcher »

Väga korralik film. Minu arvamus DiCapriost suurenes tohutult.
Draamana oli korralik ning isegi thrillerina, sest ei teadnud, millal Dwight jälle kärgatab. :roll:
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 13222
LiitunudCOLON 22. Mai 2005, 21:22

Postitus Postitas Forzelius »

Nõustun, väga hea film, ning korralik rollitäitmine mõlema poolt. Dicaprio paistis nii noor siin, kuid väga hea mängimine tema poolt...
PiltPiltPilt
Edvard
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand
PostitusiCOLON 286
LiitunudCOLON 19. Mai 2005, 20:21
AsukohtCOLON Kuressaare

Postitus Postitas Edvard »

Ütleksin, et näitlemine on selle filmi üks suurimaid plusse ja kuna eluloofilmid mulle väga meeldivad, siis on see ka üks mu lemmikutest.
Muide, kui keegi veel ei tea, siis on see tõestisündinud loo põhjal tehtud.

PS:Kõik, kes peavad Dicapriot mingiks suvaliseks hollywoodi ilueediks, siis vaadake ennem see film ära.
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 13222
LiitunudCOLON 22. Mai 2005, 21:22

Postitus Postitas Forzelius »

Edvard kirjutasCOLONÜtleksin, et näitlemine on selle filmi üks suurimaid plusse ja kuna eluloofilmid mulle väga meeldivad, siis on see ka üks mu lemmikutest.
Muide, kui keegi veel ei tea, siis on see tõestisündinud loo põhjal tehtud.

PS:Kõik, kes peavad Dicapriot mingiks suvaliseks hollywoodi ilueediks, siis vaadake ennem see film ära.

Teadsin küll ja minagi nüüd teda enam ilueediks ei pea. Tegelikult pole kunagi pidanud...
PiltPiltPilt
Storm
Bond, James Bond
Bond, James Bond
PostitusiCOLON 732
LiitunudCOLON 28. Detsember 2005, 19:42
AsukohtCOLON Tartu

Postitus Postitas Storm »

K6ik t2htis on eelnevalt ka 2ra 6eldud :roll: . Filmi kirjeldamiseks leiduvaid s6nu on raske leida:/, kuna saan paralleele t6mmata enda elust. Lihtsalt v2ga h2sti tehtud ning n2itlejate poolt n2ideldud film. Lihtsalt, kuid eriliselt hea film....
Legalize IT!
BUTTON_POST_REPLY