Peaky Blinders
Peaky Blinders (2013)
Sõjast naasvad sõdurid, revolutsionäärid ja kuritegelikud jõugud peavad ellujäämisvõitlust majanduse murrangulistel aegadel. Seda tööstusdžunglit valitseb Shelbyde perekond, kes kokku moodustavad kõige karmima Sogevendade jõugu.
Loe täielikku tutvustust siit
Peaky Blinders
Moderator: Meeskond
Re: Peaky Blinders
Peaky Blinders neljas hooaeg on ulme..Cillian Murphy, Tom Hardy, Adrien Brody, Aidan Gillen ja siiamaani 0 sõna sellest sarjast? Uskumatu filmiveeb.ee olen teis pettunud.
Defexer wrote:Peaky Blinders neljas hooaeg on ulme..Cillian Murphy, Tom Hardy, Adrien Brody, Aidan Gillen ja siiamaani 0 sõna sellest sarjast? Uskumatu filmiveeb.ee olen teis pettunud.
Olen sinuga täiesti nõus. Väga tugev seriaal, ma ei teadnud, et keegi veel seda siit vaatab, aga olen kanalis ja päris elus kõigile seda soovitanud, kes vähegi seda vaadata võiks. Boardwalk Empire nautijatele kohustuslik vaatamine!

- DaydreamDiamond
- Ristiisa

Alustasin kunagi küll. Kvaliteeti pritsis igast otsast aga hetkel mittemeenuva põhjuse tõttu (ei pruukinud üldse olla sarjaga seotud) jäi vaatamine pooleli.
Paistab, et kui Line of Duty on vaadatud, võib järgmiseks ette võtta.
Paistab, et kui Line of Duty on vaadatud, võib järgmiseks ette võtta.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Viies hooaeg on alanud ja igalt poolt pritsib erinevaid mõttekäike peale, et waaaaaaaaaaaaaaooooooooooo ja jääme uut episoodi ootama.