Soprano postitatud paralleelidest veel -
Halvale teele
Moderator: Meeskond
Re: Halvale teele
Mul läks ikka väga kaua et selle seriaali vaatamisega alustada - esimese osa vaatasin ära eelmisel nädalal. Tänaseks olen up to date ja noh, kurat, kvaliteetsari on kvaliteetne. Ühtlanepinge on õhus ikka, ja see on ikka äre kuidas vaataja emotsioonidega mängitakse/manipuleeritakse.
Spoiler :
LEVEL1 || super_efektiivne ||
Ja ongi lõpp.
Oli tore.
Aga raisk, need reklaamid ajasid mul küll kohati närvi mustaks.
Oli tore.
Aga raisk, need reklaamid ajasid mul küll kohati närvi mustaks.
There was a HOLE here. It's gone now.
ruut wrote:Mul läks ikka väga kaua et selle seriaali vaatamisega alustada - esimese osa vaatasin ära eelmisel nädalal. Tänaseks olen up to date
oi sa lasid ikka ulme maratoni
Spoiler :
Loop wrote:ruut wrote:Mul läks ikka väga kaua et selle seriaali vaatamisega alustada - esimese osa vaatasin ära eelmisel nädalal. Tänaseks olen up to date
oi sa lasid ikka ulme maratonisa käid tööl ka või miskit v? hehe
Coincidentally ma just töö juures vaatasingi seda, paralleelselt töötegemisele.
Viimane episood oli
Spoiler :
LEVEL1 || super_efektiivne ||
Okei, sai siis lõpuks need viienda hooaja 8 viimast osa ära vaadatud. Pea aasta pidi neid miskipärast ootama, aga kurat. Milline uskumatu jada ülihäid episoode. Kõik 8 osa niivõrd kendasti hoiab ja kruvib aina edasi ja lõpuks sulandub sujuvalt kokku vägagi rahuldava lõpuga. Tõesti annab ikka nii head asja teha.
Ise veidikene pettusin ja lõpp oli ikkagi liiga pehmo või vähemalt esitati see minule kui vaatajale üsna pehmelt ette. Vast sellepärast, et ootasin rohkem dramaatilisust aga jättis liiga külmaks. Muidugi episood oli alati hea nagu ikka aga arvestades, et tegemist oli viimase osaga oleks võinud see kuidagi süngemalt välja kukkuda.
Oli tore.
Oli tore.
Last edited by Defexer on 02. October 2013, 23:00, edited 1 time in total.
Hah. Ma just vaatasin reitinguid ja see aastane "mid-season break" viienda hooaja keskel osustus ikka üliedukaks AMC jaoks. Kogu see netis leviv hype sai vist ikka reaalselt jalgu alla selle aja jooksul ja reitingud kahekordistusid. Vast hakkame siukseid ilma otsese vajaduseta pause edukate sarjade viimastel hooaegadel tihedamini nüüd nägema.
nii tegelt ongi , et
Spoiler :
Viimane episood oli perfect. Vaatasin teist korda ka ja meeldis veelgi rohkem.
Loop, Defexer
Loop, Defexer
Spoiler :
Re:
Soprano wrote:P.S. maailma parim lehekülg:
http://www.savewalterwhite.com/
Hah, ma mõtlesin, kas see on päriselt ka kuskil üleval, aga unustasin ise kontrollida.
Olin plaaninud vaadata Breaking Bad'i tasa ja targu. Esimene hooaeg oligi selline slow burn, kulges väga rahulikult, kuid ma nautisin suurt tähelepanu tegelastele ja nende arengule. Edaspidi hakkas leidma aset järjest hullemaid pöördeid, episoodid lõppesid nõmedate cliffhanger'itega, nii et nädal peale seriaaliga vaatamise alustamist, oli juba series finale ära nähtud. Nii palju siis rahulikust vaatamisest. Viies hooaeg oli täielik shitstorm, nii palju asju toimus ja kui seriaal suudab mind panna üle oma tekiääre piiludes arvutiekraaniga mölisema, siis on tegemist hea seriaaliga.
Lugesin teema läbi ja tundub, et Skyler ei meeldinud eriti kellelegi. Vingus tõesti palju ja tegi Walt'ile meelega haiget, aga samas, kui mõelda, kuidas paistsid asjad tema vaatevinklist... Ta oli hästi kirjutatud tegelane ja oma vigadest hoolimata, meeldiv. Selles mõttes, et ma tahtsin temale õnnelikku lõppu. Küll aga oli pinnuks silmas Jesse, sest ma ei saanud osadest tema otsustest aru. Ootasin, et neil Walt'iga saab olema mingi eriline bromance või isa-poja suhe, kuid isegi kui neil tekkis hea läbisaamine, juhtus peagi midagi, mis nad taaskord tülli ajas. Mõlemad siiski hoolisid teineteiset ja üritasid säästa oma partneri elu. Teatud eranditega, ofc. Veel meeldisid Hank ja Marie, nende suhe pidas vastu rasketele aegadele ja Hank'i puhul oli sügavust (nt lõbus käitumine kolleegide ees vs. isiklikud katsumused), mis tegi ta hoobilt kohe väga huvitavaks.
Viimane episood oli tubli ja tõmbas lahtised otsad kokku. Jah. Aga sellele eelnevad peadpööritavad sündmused olid nii pingelised, et *somewhat* kergelt kulgenud lõpp tekitas tunde nagu midagi oleks puudu. Võib-olla peaks ka teist korda veel vaatama. Siiski, tegemist korraliku series finale'ga ja seega saan ma rahul olla. Nüüd on ka võimalik natuke rohkem vabalt netis ringi kolada; enne oli pidevalt oht sattuda BrBa spoilerite otsa. Eelneva nädalaga hakkasid sõnavarra ilmuma sõnad nagu 'bitch', 'yo' ja 'bounce' ning meresool meenutab vist tükk aega Blue Sky'd.
Tegelikult leiab netis igast huvitavaid asju, nagu näiteks -
http://www.bettercallsaul.com/
22 Fun Facts About Breaking Bad
Gale whole song from Breaking Bad

http://www.bettercallsaul.com/
22 Fun Facts About Breaking Bad
Gale whole song from Breaking Bad

houston we have a problem.
Lol, seda võiks järgmisel Soprano sünnipäeval vaadata. Kuskil õhtu lõpupoole või nii.

Defexer wrote:Korralikust kraamist voolitakse korralik pask ümber.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=PoH2gu7snwc
No tule taevas appi...