Aga jah see sari ise
Kuidas ma kohtasin teie ema
ModeraatorCOLON Meeskond
- LiveForThis
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 4911
- LiitunudCOLON 28. Juuni 2008, 15:25
- AsukohtCOLON Tallinn
Re: Kuidas ma kohtasin teie ema
Noh jah, päris kena Ema
Aga jah see sari ise
Aga jah see sari ise
Tore, et ema lõpuks nägi, aga sari on kahjuks lohisema jäänud, kaheksas hooaeg venis kohe eriti. Loodan, et nad suudavad vähemalt üheksandjal hooajal väärikalt otsad kokku lükata.
Youtubel on kombeks videod maha võtta, seetõttu uploadisin video ise
SPOILERS BEWARE!
SPOILERS BEWARE!
Spoiler :
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kui keegi veel ei teadnud, siis üheksanda hooaja kohta on levitatud sellist infot:
Huvitav idee, aga ise ei vaevu kahte hooaega ära vaatama selle nimel.
Spoiler :
Re:
Täiesti maitse asi. Oma vaatevinklist vaadates suutis Friends rohkem naerutada, kuna tegelased olid rohkem over the top kui HIMYM omad. HIMYM kamp on tsipa reaalsem, mis ei tingi täiesti naeruväärseid situatsioone (ok, tegelikult lihtsalt vähem), kuid see-eest saavad tähelepanu detailid ja kirjutamine näib olevat... targem. Minu silmis võrdsed seriaalid, sest mõlemal on omad tugevamad ja nõrgemad küljed/hooajad/misiganes.JazZ- kirjutasCOLONAnyways, on siin foorumis minu teada neid, kes on näinud nii kõiki "Friends'i" kui ka "How I Met Your Mother'i" hooaegu, nii, et arvatavasti on nemad veidi pädevamad otsustama, kumb siis ikkagi parem on.
Ainult et HIMYM viimane hooaeg lohiseb kohutavalt.
Spoiler :
Spoiler :
Spoiler :
Friends on suutnud säilitada stabiilsemat taset. Dramaatiline areng ei ole pärssinud huumorit ja isegi nende viimased hooajad suutsid korralikult naerutada. Aga samas ei küündi Friends HIMYM'i esimeste hooaegade tasemeni, mis olid puhas kuld.
- LiveForThis
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 4911
- LiitunudCOLON 28. Juuni 2008, 15:25
- AsukohtCOLON Tallinn
Jep, "How I ..." esimesed hooajad olidki justkui parim moderne edasiarendus "Sõpradele". Aga tervikuna on just nimme "Sõbrad" läbi kõikide hooaegade hulga parem kui "How I ...". Olgugi, et "Sõbrad" kannatas ka ajutiste peataolekute tõttu. Viimastes hooaegades väldanud Rossi ja Racheli teema ajas mu küll kunagi üsna marru, to the point of "stop this bs already".
Esimesed 5 hooaega olidki vist puhas kuld, ülejäänu on ikka üsna meh-me-me-meh-meh-meh.
Esimesed 5 hooaega olidki vist puhas kuld, ülejäänu on ikka üsna meh-me-me-meh-meh-meh.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- PostitusiCOLON 4788
- LiitunudCOLON 01. Detsember 2009, 23:12
Inside the Actors Studio: Cast of How I Met Your Mother
Kui muud ei viitsi vaadata, siis 40:40 ikka.
Kui muud ei viitsi vaadata, siis 40:40 ikka.
Unustasin juba ära, et sarja viimane osa oli eile. Sattusin FB's juhuslikult ühe artikli peale. Mul endal ainult 2 esimest hooaega vaadatud, aga mingi uudishimu oli ikka, et kuidas see sari lõpeb ja kuna mul spoileritest pole sooja ega külma, eriti selle sarja puhul, siis lugesin mõningaid kommentaare. Damn..people are pissed.
Õigustatult.
Nojah, nad andsid absoluutselt kõigile mingi lõpu, ilma midagi lahtijätmata. Kuigi minu arust oleks jäänud asi kõvasti emotsionaalsemaks ja paremaks, kui oleks lõppenud selle
Siis oleks olnud isegi vaatamata viimastele halbadele hooaegadele väga hea finaal.
Spoiler :
Finale
Spoiler :
Päevik | 2021

- JazZ-
- Aasta foorumlane 2018

- PostitusiCOLON 3827
- LiitunudCOLON 19. Aprill 2009, 19:19
- AsukohtCOLON Tallinn
@Final:
Kunagi hiljem ehk pikemalt, aga seniks:
Kunagi hiljem ehk pikemalt, aga seniks:
Spoiler :
- JazZ-
- Aasta foorumlane 2018

- PostitusiCOLON 3827
- LiitunudCOLON 19. Aprill 2009, 19:19
- AsukohtCOLON Tallinn
Üritan ka enda tundeid finaali suhtes veidi artikuleeritumalt väljendada. Esiteks võiksin terve Soprano postituse ümber kopeerida, sest olen kõigega 100% nõus. Omalt poolt lisaks veel (kuigi ikkagi teatud kordustega):
Spoiler :
Viimati muutis 1, JazZ-, muudetud 2 korda kokku.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- PostitusiCOLON 4788
- LiitunudCOLON 01. Detsember 2009, 23:12
Kahetised tunded.
Okei lõpplahendus, kehv teostus, halb finaal suurepärasele seriaalile.
Spoiler :