Viimane seriaal, mida vaatasite (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Raising Hope - Season 1, Episode 16
Charlie Sheen's Winningest Moments - Episode 1
Justified - Season 2, Episode 5
“If you want to make money in this business you've got to know your ABCs: Always Be Cool.”
The Soup - 11.03.2011
(Y)
Glee - Season 1, Episode 10
The Defenders - Season 1, Episode 18
Charlie Sheen's Winningest Moments - Episode 1
Justified - Season 2, Episode 5
“If you want to make money in this business you've got to know your ABCs: Always Be Cool.”
The Soup - 11.03.2011
Spoiler :
Glee - Season 1, Episode 10
The Defenders - Season 1, Episode 18
Archer 2x06-07
Bob's Burgers 1x07
Animatsioonid hoiavad kõrget taset, nagu ka
Justified 2x05
Breakout Kings 1x02
Ok, vist aitab. Selge, kuhu poole suund võeti. Pidevalt mingid totakad heliefektid ja muusikataust, zoomid-cutid. Con-artist asendati mingi ülikõva (nääpsukese) nais-pearahakütiga... Sitt dialoog.
Avatiitrid olid muidu päris kenad
Bob's Burgers 1x07
Animatsioonid hoiavad kõrget taset, nagu ka
Justified 2x05
Breakout Kings 1x02
Ok, vist aitab. Selge, kuhu poole suund võeti. Pidevalt mingid totakad heliefektid ja muusikataust, zoomid-cutid. Con-artist asendati mingi ülikõva (nääpsukese) nais-pearahakütiga... Sitt dialoog.
Avatiitrid olid muidu päris kenad
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Selline seinast seina huumor. Mõni lause ajas korralikult naerma (kiirnuudlid) ja enamus aega imestad, et misasja ma küll vaatan. Minu jaoks läks naljakaks just viimasel kolmandikul ehk siis kui tulnukad maale jõudsid. Siis nad ei rääkinud enam selles lollis pudikeeles, millest tüdines kiirelt ära ega polnud lihtsalt naljakas.
Järgmise osa reklaami põhjal võib loota, et läheb isegi paremaks, siis liituvad Uku Uusberg ja Sergo Vares. Ma pole tegelikult kindel, kas endal õnnestub edasi vaadata, sest pole telekat alati käepärast.
Järgmise osa reklaami põhjal võib loota, et läheb isegi paremaks, siis liituvad Uku Uusberg ja Sergo Vares. Ma pole tegelikult kindel, kas endal õnnestub edasi vaadata, sest pole telekat alati käepärast.
Soprano wrote:...Ma pole tegelikult kindel, kas endal õnnestub edasi vaadata, sest pole telekat alati käepärast.
http://www.tv3play.ee/program/itplaneet
Eesti on moodne riik
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...