Viimane seriaal, mida vaatasite (mis puudub FV andmebaasist)

Siin räägime seriaalidest, tv-showdest jms.

Moderator: Meeskond

Eowyn
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Eowyn »

The Vampire Diaries.
One ring to rule them all, one ring to find them, One ring to bring them all and in the darkness bind them.
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

Fringe S03;E11
Kui eelmine osa oli veidi tuim, siis seekordne läks juba vana hooga edasi.
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Chuck 2x15-16
MacGyver 1x14
South Park 14x10
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

The Ricky Gervais Show 2x03 "Episode 16"
Hullud Mehed piloot = 7/10
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Ronet »

Southland 3x04 "Code 4"
The Soup 2011.01.28
Young Justice 1x04 "Drop-Zone"
The Ricky Gervais Show 2x03 "The Fly"
Chuck 4x12 "Chuck Versus the Gobbler"
Cougar Town 2x13 "Lost Children"
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by uLtImAtEcRiTiC »

Level wrote:Community 2x13 "Celebrity Pharmacology"
Spoiler :
Image

Level wrote:The Soup 2011.01.28

Greg Kelly's back!
ruut
Ristiisa
Ristiisa

Post by ruut »

Peep Show - hooajad 1 ja 2

Muhe huumor.
snufffy
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by snufffy »

Sex and the city & Friends
rauls
Ristiisa
Ristiisa

Post by rauls »

ENSV 2x03 "Pihtas-põhjas!"
0ll
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by 0ll »

Talipiloodid 2011 (part 2 - thumbs down edition)

Kaks kerglast kohtusarja:
Image
Harry's Law (NBC) - Kathy Batesi tegelane rajab getosse (pankrotistunud kingapoodi) uue advokaadibüroo. Selle kirjelduse põhjal kartsin midagi päris jubedat, aga kõige suuremaid ämbreid osati vältida. Kuigi esimeste osade vaatajanumbrid olid üle mõistuse head, ei näe sellele sarjale pikka iga - paneb peagi uksed kinni, täpselt nagu sügisel alustanud "The Defenders"

Image
Fairly Legal (USA) - Peaosas veetlev Sarah Shahi, kelle vana-vana-vana-vanaisa oli teadupoolest 19. sajandi algul Pärsiat valitsenud šahh Fat'h-Ali Shah Qajar. Isepäine naine, kes suudab kõike - elab sadamas jahil, käib 15 sendiste kontsadega ringi, teeb kurjategijaid kahjutuks ja ajab pappi kokku. Varem oli advokaat, nüüd lepitaja, kuigi otseselt ei selgunud, mis on nende kahe elukutse erinevus (ametlikult esindas ikkagi vaid ühe poole huve). Afrosoenguga arvutimängur on assistent.
Äärmiselt kehv otsus piloot rohkem kui tunni pikkuseks venitada. Lihtsalt ei täitnud seda aega ära. Mitte otseselt halb, aga kuradi igav.
Ei näe mingit põhjust kumbagi sarja jälgima hakata, eriti kui juba on olemas paremate näitlejatega ning kordi põnevam... selles samas "women empowerment" stiilis tegutsev sari - The Good Wife.

Image
Perfect Couples - tuleb ähmaselt meelde, et mingi preview episoodi nägin juba sügisel ära. Oli üsna jube siis (vist) ja sama jube nüüd. Munn on ikka kohutavalt puine, ma ei saa aru, kuidas ta ikka veel tööd leiab (kas olematu näitlemisoskus pole argument?)
Veebruaris muide tuleb FOXilt üks hoopis lubavam "paarisari" - Traffic Light - Iisraeli! samanimelise sarja USA versioon - youtube

Image
Portlandia - Fred Armisen ja Carrie Brownstein maiteagimisasi... Portlandi olemusest. Sketšishow? Paroodia? Kuna ei saanud absoluutselt aru, millega tegemist, vaatasin ka teise osa ära - ei saanud ikka aru. Vist ei meeldi, aga tõenäoliselt vaatan paar osa veel :?
Buscemi ja Aubrey Plaza tegid ka väikesed sutsud
Catchy tune

Being Human, Skins ameeriklaste nägemuses - sry, isegi ei viitsinud proovida. Briti originaalid ei pakkunud mulle midagi ja igast suunast tulnud signaalide põhjal on USA omad neist veel 3 korda hullemad.

Veebruari lõpus saab vist veel ühe piloodieri teha...
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

0ll wrote:Being Human, Skins ameeriklaste nägemuses - sry, isegi ei viitsinud proovida. Briti originaalid ei pakkunud mulle midagi ja igast suunast tulnud signaalide põhjal on USA omad neist veel 3 korda hullemad.

Oskan ainult BH kohta kommenteerida, ja sedagi mitte just positiivsete sõnadega. Lootsin, et keegi teine vaatab ja annab teada, millal seriaal huvitavamaks/paremaks läheb. Mina loobusin peale teist episoodi.
hint
Eliit

Post by hint »

Pixie wrote:
0ll wrote:Being Human, Skins ameeriklaste nägemuses - sry, isegi ei viitsinud proovida. Briti originaalid ei pakkunud mulle midagi ja igast suunast tulnud signaalide põhjal on USA omad neist veel 3 korda hullemad.

Oskan ainult BH kohta kommenteerida, ja sedagi mitte just positiivsete sõnadega. Lootsin, et keegi teine vaatab ja annab teada, millal seriaal huvitavamaks/paremaks läheb. Mina loobusin peale teist episoodi.

Ma vist peale kolmandat omal ajal, samal põhjusel.

Aga Skins'il hakkas viies hooaeg jooksma, kolmas generatsioon siis. Ja tundub jätkuvalt vahva, ootan edasisi osi.

Ja USA Skins ongi nii pask, nagu nad räägivad.
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Post by CM-Girl »

Off The Map 1x03
The Golden Girls 5x01-19
Last edited by CM-Girl on 31. January 2011, 21:50, edited 1 time in total.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Episodes 1.4

Muhe dialoog ja värki, aga sündmustiku poolest nõrgim osa senini. Muidu vahva nagu alati.
0ll
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by 0ll »

Community 2x13
Cougar Town 2x13
Archer 2x01 - saanisõit venis pisut pikaks, muidu väga hea

Parks and Recreation 3x02 - Super nagu ikka. Ma ei tea miks, aga minu jaoks oli naljakaim koht see lihtne lause palavikus Leslielt: "Give it up, everybody, for Scott Bakula from Quantum Leap!" Panin pausi ja naersin umbes minut aega...
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Post Reply