Viimane seriaal, mida vaatasite (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond
Misfits 2x03
Natuke imestan, et maskiga selli - või õigemini - tema isiku üle suuremat discussi toimunud pole, üllatus oli ju, või ikka oli? Kolmas ep. oli selle poolest päris huvitav, also muude uute sisuliinide tutvustus. Üldse, Misfits läheb järjest paremaks, julgelt sõnu pildudes võiks ehk hetke lemmikuks pidadagi.
Natuke imestan, et maskiga selli - või õigemini - tema isiku üle suuremat discussi toimunud pole, üllatus oli ju, või ikka oli? Kolmas ep. oli selle poolest päris huvitav, also muude uute sisuliinide tutvustus. Üldse, Misfits läheb järjest paremaks, julgelt sõnu pildudes võiks ehk hetke lemmikuks pidadagi.
Võtsin kätte ja vaatasin nädalavahetusel ära Boardwalk Empire kõik 10 senilinastunud episoodi.
Esiteks, seda ei saa hinnata episoodide järgi nagu te siin tihti teete, lihtsalt pointless, ühe episoodi lõpp või algus ei tähenda mitte midagi. See on ühtne lugu.
Teiseks, tundke ennast julgelt ja hoidke paraleelselt lahti wikipeedia, mitte, et see seriaal meeletult ajalootruu oleks, aga lihtsalt ... see ajajärk ameerikas on kohutavalt huvitav kui veidigi süveneda. Alkohooli keelustamine ja selle järelmõjud on universaalne õppetund ka tänapäeval.
Kolmandaks, üle prahi production value ja lausa võrratult suurepärased näitlejatööd. Ma panen selle julgelt ühte patta Deadwood'i, Wire ja Generation Kill'iga.

Esiteks, seda ei saa hinnata episoodide järgi nagu te siin tihti teete, lihtsalt pointless, ühe episoodi lõpp või algus ei tähenda mitte midagi. See on ühtne lugu.
Teiseks, tundke ennast julgelt ja hoidke paraleelselt lahti wikipeedia, mitte, et see seriaal meeletult ajalootruu oleks, aga lihtsalt ... see ajajärk ameerikas on kohutavalt huvitav kui veidigi süveneda. Alkohooli keelustamine ja selle järelmõjud on universaalne õppetund ka tänapäeval.
Kolmandaks, üle prahi production value ja lausa võrratult suurepärased näitlejatööd. Ma panen selle julgelt ühte patta Deadwood'i, Wire ja Generation Kill'iga.

- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

adi wrote:Teiseks, tundke ennast julgelt ja hoidke paraleelselt lahti wikipeedia, mitte, et see seriaal meeletult ajalootruu oleks, aga lihtsalt ... see ajajärk ameerikas on kohutavalt huvitav kui veidigi süveneda.
Olen ennest kohutavalt tagasi hoidnud, et mitte seda teha. Väga paljude ajaloolisemate sarjade puhul on mul sageli just see sarjaelamust hakanud rikkuma, et kuna antud teema kohta on meeletu huvi tekkinud, siis olen ennast juba varakult täielikult antud valdkonnas ära harinud. Ja kui sari peaks ka mingil määral veel ajalootruu olema, siis see automaatselt võrdub ka kogu sarja sisusliselt täieliku ära spoilimisega.
Paljude sarjade ja filmide puhul ma finaalist/lõpust enam juba ootangi hetke, et kui saab teema kohta ise lugema hakata, et kuidas siis asi ikka Tegelikult oli.
Dexter 5x10 "In The Beginning" - Sari mida iga nädalaselt kõige rohkem ootan.
Riigimehed 1x02-1x05
How Not to Live Your Life 3x05 "Don Dates a Homeless"
Chuck 4x10 "Chuck vs. the Leftovers" - ultimate fanboy seriaal imho
Conan 2010.11.30 "Charles Barkley, Dr. Drew, Bo Burnham, Slash" - Lmao. Parim Conani saade TBSis so far imho.
Riigimehed 1x02-1x05
How Not to Live Your Life 3x05 "Don Dates a Homeless"
Chuck 4x10 "Chuck vs. the Leftovers" - ultimate fanboy seriaal imho
Conan 2010.11.30 "Charles Barkley, Dr. Drew, Bo Burnham, Slash" - Lmao. Parim Conani saade TBSis so far imho.
Spoiler :
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Spoiler :
Boardwalk Empire 1x08-1x11 - hmm...muidu ülikõvad osad, aga oleks oodanud finale'ks mingid korralikumat eelseadet. Jään ootama igatahes ja hetkel ikka väga 9/10 seriaal.
Michael Shannon on üks mu seriaalide top 10 väärsest tegelasest. Peakski varsti uue topi tegema - erineks eelnevast päris korralikult.

- Ralf
- love <3
Kickflick wrote:Forza wrote:Fuck you, kui teist ei tule. Sitim uudis teles minu jaoks üle pika aja, oleks see.
Sinu lause on situm.
Kusjuures ma kuulsin kunagi, et "kõige sitem" - "sitim" on täiesti õige ülivõrre.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora