[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 2401: Undefined array key "PAGE_TITLE_NUMBER" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist) - - Filmiveeb.ee foorum
Keskpärane sotsiaalne draama. Liiga uimane ja aeglane. Ryan Goslingu mängitud peategelasele ma ei saanudki õieti pihta.
Mina pettusin meeletult. Räägiti küll pea igal pool, et läheb hinge ja Gosling on super (millele vastu ei vaidle), aga oli ju päris tühi ja vaene ning üsna emotsioonitu lõpuga ajalootund.
Ise vaatan hetkel lustikastist poole silmaga rohelist julka sõjaväele 1-0 tegemas ja siis vast kavas Ashton Kutcheri võrdlemisi kiidetud "Personal Effects" Michelle Pfeifferi ja Kathy Batesiga.
Keskpärane sotsiaalne draama. Liiga uimane ja aeglane. Ryan Goslingu mängitud peategelasele ma ei saanudki õieti pihta.
Mina pettusin meeletult. Räägiti küll pea igal pool, et läheb hinge ja Gosling on super (millele vastu ei vaidle), aga oli ju päris tühi ja vaene ning üsna emotsioonitu lõpuga ajalootund.