Kool
Moderator: Meeskond
- lostinthemist
- Ristiisa

Kolm kohustislikku riigieksamit pluss kaks veel, mis on vabalt valitud. Võivad olla riigi/kooli omad. Viimase poole aasta jooksul eksamiteooriat kuulnud nii palju, et 75% vee asemel, mis inimese kehas peaks olema, leidub mul vist kõigest eksameist.
Ise lähen viie riigieksami peale välja, et hiljem ka võimalikult mitmesse kohta pabereid viia.
Ise lähen viie riigieksami peale välja, et hiljem ka võimalikult mitmesse kohta pabereid viia.
- _eesti999_
- Bond, James Bond

Läksin täna ekooli ja scheiße!
Nii, esimesena märkasin klassikirjandit, mis oli väga tähtis perioodihinde jaoks, oppa, 2 . Periood ka kaks, kui ära ei paranda.
Vaatasin edasi ja bioloogia, jee, jälle väga suur töö, 2. Hmm, jälle, periood ka kaks, kui ära ei paranda.
Ja siis liikusin edasi, raamatutöö kirjandusest, 1, jeah.
Ja jälle periood 2, kui ära ei paranda.
Ühesõnaga, sel nädalal ma enne kella 5-te koolist minema vist ei saa.
Nii, esimesena märkasin klassikirjandit, mis oli väga tähtis perioodihinde jaoks, oppa, 2 . Periood ka kaks, kui ära ei paranda.
Vaatasin edasi ja bioloogia, jee, jälle väga suur töö, 2. Hmm, jälle, periood ka kaks, kui ära ei paranda.
Ja siis liikusin edasi, raamatutöö kirjandusest, 1, jeah.
- RockabillySarin
- Sõrmuste Isand

Rain wrote:Läksin täna ekooli ja scheiße!
Ja siis liikusin edasi, raamatutöö kirjandusest, 1, jeah.Ja jälle periood 2, kui ära ei paranda.
Kus sa elad? Ma tulen tambin sulle kuvaldaga tarkus veidike ajju.
Lihtsam on igastahes koolis vaeva näha, kui pärast kuskil liini-tööl mõelda(sest sul pole seal midagi muud teha oma ajuga), et miks ma kül koolis ei õppinud.
RockabillySarin
60000
60000
Ei ei, tglt mul ülejäänu on ikka suht head hinded.
Lihtsalt see raamat, mul "läks meelest" (ei viitsinud) seda raamatukogust võtta.
Kirjand, no too läks täiesti võssa, 120 min oli aega, ma hakkasin alles mingi 45 minuti pealt kirjutama, ülejäänud aja mõtlesin, et: mida kuradit ma peaksin nüüd siia kirjutama.
Ja bioloogia, too on lihtsalt nii võimatu aine mu jaoks, gümnaasiumi oma ei saa põhikooli omaga võrreldagi. Mingid glütseroolid ja tsütoplasmavõrgustikud jms ainult ongi.
Pealegi ma istun seal ees pingis.
Aga ega tarkusest ära ei ütleks, võid kasvõi buldoosriga seda pähe tampima tulla, nkn mul midagi meelde ei jää.
Lihtsalt see raamat, mul "läks meelest" (ei viitsinud) seda raamatukogust võtta.
Kirjand, no too läks täiesti võssa, 120 min oli aega, ma hakkasin alles mingi 45 minuti pealt kirjutama, ülejäänud aja mõtlesin, et: mida kuradit ma peaksin nüüd siia kirjutama.
Ja bioloogia, too on lihtsalt nii võimatu aine mu jaoks, gümnaasiumi oma ei saa põhikooli omaga võrreldagi. Mingid glütseroolid ja tsütoplasmavõrgustikud jms ainult ongi.
Aga ega tarkusest ära ei ütleks, võid kasvõi buldoosriga seda pähe tampima tulla, nkn mul midagi meelde ei jää.
- RockabillySarin
- Sõrmuste Isand

Tegelikult, why bother? Ei ole ju niisama mõtet logelemas käia. Parem omandada kohe mingi amet või võtta suund kaugemale välismaale ja midagi asjalikku teha.Rain wrote:Läksin täna ekooli ja scheiße!
Ja siis liikusin edasi, raamatutöö kirjandusest, 1, jeah.Ja jälle periood 2, kui ära ei paranda.