Oi blääää.... September tuleb siis tegus. Püha Tõnu, Basterds, minu juubel ja loodetavasti saab Solaris ka septembri lõpuks valmis aga kardan, et see jääb oktoobri lõppu/novembri algusesse.
Hea Aasta wrote:hau, mille poolest see film siis nii hea on?
Keegi pole seda filmi veel näinud, seega pole võimalik väita kuidvõrd hea filmiga on tegu. Need, kes on scripti lugenud, osavad ehk aimata. Mina nende hulka ei kuulu. Küsimus aga polnud ju mulle suunatud, seega ei proovigi sellele vastata. Selge on aga see, et sa tulid siia teemasse plõksima reaktsioonina State of Play's laekunud kommentaaridele. See kõik oleks ok ja arusaadav, kui sa veel lasteaias käiks. Igal teistel juhtudel oled erakordselt lame. Palju õnne elus.
Jolt wrote:Keegi pole seda filmi veel näinud, seega pole võimalik väita kuidvõrd hea filmiga on tegu. Need, kes on scripti lugenud, osavad ehk aimata. Mina nende hulka ei kuulu. Küsimus aga polnud ju mulle suunatud, seega ei proovigi sellele vastata. Selge on aga see, et sa tulid siia teemasse plõksima reaktsioonina State of Play's laekunud kommentaaridele. See kõik oleks ok ja arusaadav, kui sa veel lasteaias käiks. Igal teistel juhtudel oled erakordselt lame. Palju õnne elus.
Jolt wrote: See kõik oleks ok ja arusaadav, kui sa veel lasteaias käiks
Lasteaed tõesti.
Rämedalt offtopic: Ma tean, ülelugedes naersin ise ka. Veel paari päeva eest kirjutasin "deemant". Ka päris andekas. Siis oli õigustamiseks hiline öötund, hetkel pole midagi. Äkki kuluks meie foorumisse ka üks õigekeelsusteema ära? Mul oleks küll paar trikki näidata, millega saaks väga palju korduvaid tüüpvigu jäädavalt kaotada.
Jah, siis kaoksid ära kõik mõtetud ja iga ühed ja nii kui niid... Huvi pärast, kuna sa muutsid ära selle sõna, siis kuidas sa alguses lasteaed kirjutasid?
Ei muutnud ära. Kirjutasin alguses lasteaias ja jätsin nii, tegin lihtsalt omaltpoolt ka vea ilmselt nähtavaks. Aga kui keegi on aiia sees, siis on i'sid tükki kaks. Ega ma peast palju tüüpvigu meenutada ei suuda, aga hakkan siis mingit asja vaikselt punuma.