[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 2401: Undefined array key "PAGE_TITLE_NUMBER" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) Kellele meeldivad maasikad? - - Filmiveeb.ee foorum
Irf! Filmiveebis tuleb alati igast väiksemast asjast mingi hullult suur vaidlus :lol:
Nii võibki iga päev või iga minut uue postituse teha a la...
Nüüd panin jälle paar tükki põske
2 min hiljem
Jehhuuu jälle sõin paar tükki, vanaema käis just poes
Irv, ma olen totakas, aga mind ajas see küll naerma
Ma spämmin nüüd ka, aga et asi natuke teemasse läheks: ma käisin ka eile maasikal ja tõin karbitäie metsmaasikaid. Aedmaasikaid pole enda aiast ühtki saanud, kuna linnud söövad kõik ära.
Näm-näm-näm-näm-nämmm.
Enne jäi ütlemata, et mu isa omab ka maasikakasvandust vms. Hästi palju maasikaid... Hästi palju maasikaridasi. Me istutasime suve alguses nagu hästi palju maasikaid, seega järgmisel aastal on neid kõvasti palju oodata... Ausalt öeldes on mul maasikatest varsti kopp ees, täna sai juba isegi hästi palju söödud...
Btw, linnud on kohutavad nuhtlused. Aja neid niipalju ära kui tahad, ikka veavad nad end tagasi. :evil:
Viimati muutis 1, lostinthemist, muudetud 30 korda kokku.