Kool

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderator: Meeskond

CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Post by CM-Girl »

Aktus nagu aktus ikka,alustasime hümni laulmisega.Pärast siis läksime mõisahoonesse.Umbes tund aega jutustas õps ja siis viis ekskursioonile.Ilus looduskaunis koht vähemalt. : )
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by uLtImAtEcRiTiC »

CM, kus õpid? Vbl sa oled rääkinud ka, aga mul ei tule ette lihtsalt praegu... :$
Ralf
love <3

Post by Ralf »

uLtImAtEcRiTiC wrote:CM, kus õpid? Vbl sa oled rääkinud ka, aga mul ei tule ette lihtsalt praegu... :$

CM-Girl wrote:Lääne- Viru Rakenduskõrgkool mind ees ootamas.

;-)
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Post by CM-Girl »

Ralf juba vastas . Kaubandusökonoomika siis erialaks . ;-)
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

Forza wrote:Kaksikud, miks te õigel ajal kohale ei tule? Jube piinlik oli.
Aktus oli üle prahi, tho. Nalja sai

Piinlik?
No buss jäi hiljaks või siis meie jäime bussi jaoks hiljaks.
Aktus oli tõesti kena. Veidi huumorit, laulu, kõnet ja muud asjalikku - mida veel tahta ;-)
Sillarti suhtumine on üsna hirmutav, aga samas otsekohene. Eks see tuleb pigem kasuks kui kahjuks. :P
raiz
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by raiz »

9. klass läheb nüüd siis. :pööritus:

EDIT: E-kooliga seoses - on teil ka imeliku kujundusega, mis raiskab kohutavalt aega ning ei saa mitte midagi aru sellest?! :?
Last edited by raiz on 02. September 2010, 22:33, edited 1 time in total.
ZeMonsta
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by ZeMonsta »

Tark mees taskus (ehk siis ÕIS) ütleb, et homme tuleb lõpuks sammud kooli poole seada - tervelt 1 loeng toimub. Ja mul on selline karvane tunne, et ka selles pole väga vaja kohal käia, vahest siis, kui reedeti midagi paremat teha pole.
Järgmisest nädalast läheb suurem trall lahti ning alles oktoobris loksub kõik lõplikult paika, senimaani paistab tunniplaan inimlik. (Y)

Aga eks varsti saab täpsemalt teada.
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

raiz wrote:E-kooliga seoses - on teil ka imeliku kujundusega, mis raiskab kohutavalt aega ning ei saa mitte midagi aru sellest?! :?

Jep, kõigil on see. Meil juba esimesel koolipäeval enamus õpetajaid halasid, et ei oska sellega midagi teha ja esmaspäeval tuleb neil e-kooli koolitus. Praegu oleks suht hea puududa, mõned õpetajad ei oska mitte tuhkagi selle e-kooliga teha. :))
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Post by CM-Girl »

E-kooli meil ei eksisteeri kui nii öelda.IVA siis põhiline koht kus töid üles riputada ja vaadata õppematerjale.
Tänased viimased tunnid ( 4 tundi ubes suhtlemisõpetust) olid üpris huvitavad,viskasime lõngakera ja rääkisime oma headest oamdustest,mingi hull pundar tuli. : D Pikkuse(eelviimane)) ja vanuse(kolmas) järjekorda tuli võtta.Et jah,päris huvitav.=D

Reeded hakkavad vabad olemas.Jess.Ainus päev kui kaua saan magada.Laup. ja pühap. tööpäevad.
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Post by lostinthemist »

Nüüdsest olen Tartu Maaülikooli rebane, hakkan õppima majandusarvestust ja finantsjuhtimist. Seni on olnud ainult üks kahetunnine loeng, täie tuuriga hakkavad õpingud järgmisest nädalast pihta. Asjaolu lihtsustab natuke see, et Tamme gümnaasiumis olid majanduse kursused, mida läbisin.
Reedeti on samuti vabad päevad.
Lisaks sellele hakkan Tartu Ülikoolis jaapani keelt õppima nn külalisüliõpilasena. Esimeses tunnis sai käidud ja kuna ma olen hiragana tähti varem iseseisvalt õppinud, julgen tunnistada, et mõni hetk hakkas tunni ajal isegi igav. 8)
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

Post by IlseV »

AvP_75 wrote:Lisaks sellele hakkan Tartu Ülikoolis jaapani keelt õppima nn külalisüliõpilasena. Esimeses tunnis sai käidud ja kuna ma olen hiragana tähti varem iseseisvalt õppinud, julgen tunnistada, et mõni hetk hakkas tunni ajal isegi igav. 8)

Umbes kuna sa ennast sellele kursusele registreerisid? Sest kui ma jõudsin arusaamisele, et Tartus on ka võimalik jaapani keelt õppida, oli 50 kohta juba täis ning 40ga midagi järjekorras ootamas.. :S

Igapäevaselt on endal samuti reeded vabad, nädala algus peaks see-eest aga üsna vastupidiseks kujunema.
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Mul vend käib ka Tartu Maaülikoolis. ^^

Aga jaapani keel... raskeks ei lähe?
ZeMonsta
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by ZeMonsta »

IlseV wrote:
AvP_75 wrote:Lisaks sellele hakkan Tartu Ülikoolis jaapani keelt õppima nn külalisüliõpilasena. Esimeses tunnis sai käidud ja kuna ma olen hiragana tähti varem iseseisvalt õppinud, julgen tunnistada, et mõni hetk hakkas tunni ajal isegi igav. 8)

Umbes kuna sa ennast sellele kursusele registreerisid? Sest kui ma jõudsin arusaamisele, et Tartus on ka võimalik jaapani keelt õppida, oli 50 kohta juba täis ning 40ga midagi järjekorras ootamas.. :S

Igapäevaselt on endal samuti reeded vabad, nädala algus peaks see-eest aga üsna vastupidiseks kujunema.

Reeglina on nii, et kui ained registreerumisele avatakse, läheb kohe võidujooks lahti ning keelerühmad saavad alati kiiresti-kiiresti täis. Tuleb osata hoolikalt ajastada.

AvP_75 wrote:Nüüdsest olen Tartu Maaülikooli rebane, hakkan õppima majandusarvestust ja finantsjuhtimist.

Rain wrote:Mul vend käib ka Tartu Maaülikoolis.

Ahsoo, ma ka seal. Kuid, nagu meile ikka ja jälle korratakse, on see Eesti Maaülikool (EMÜ), mitte Tartu. Samas tunnevad paljud seda siiamaani EPA nime all, nii et ega erilist vahet ole.
AvP_75 wrote:Asjaolu lihtsustab natuke see, et Tamme gümnaasiumis olid majanduse kursused, mida läbisin.

Hah, ma käisin ka Tammes. Olid ajad, olid ajad. :))
kbong
Ristiisa
Ristiisa

Post by kbong »

Ma olen tänaseks kolme erineva kõrgkooli maitse suhu saanud ja võib öelda, et see Maaülikool on neist kõige madalama tasemega. Minu jaoks oli ikka täielik müstika, mis seal toimus. Aga... palju õnne?
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

kbong wrote:Aga... palju õnne?

:D:D
ImageImageImage
Post Reply