Paljud meist siin täna lõpukirjandit teha vihtusid? Päris huvitavad teemad ka seekord. Suhteliselt laiahaardelised. Saab erinevaid teid pidi läheneda. http://www.epl.ee/artikkel/466671
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost? LEVEL 1
Mul on siiani kirjand kirjutamata eesti keeles, pealkirjaga "Mida saan mina teha Eesti heaks?" Ma vihkan selliseid kirjandeid, nagu Priitki, et üritatakse edendada isamaalikkust/patriootlikkust. Muidugi, arvamuse avaldamine on huvitav, aga see kirjand... just don't dig it.
Ma siin mõtlesin, et miks on olemas selline seriaal nagu "Paris Hilton otsib südamesõpra". Kui madalale võib see maailm veel langeda? Hiltonil on fännid?!? Kas see ongi siis see läbinisti rikutud MTV põlvkond? Oeh, paha hakkab
Level wrote:Mida aeg edasi, seda vähem muusikat seal näeb.
Ei oska kommenteerida, sest ei vaata ega kannata MTV-d silmaotsaski, kuid tahest tahtmata ikka satun sinna ja nüüd nägingi seda Hiltoni kummardamise šõud. Ei saa mina enam midagi
Sõber Harri oli just hetk tagasi Talendijahis. Mängis trumme. Pole tema mängimist pikka aega näinud, aga nüüd oli näha, et viimasest korrast peab ikka pikem aeg möödas olema, sest ta mängib praeguseks kuradi hästi. Algul puges talle kidra hinge, siis aga trummid ja sinna need jäidki. žürii andis 5 jah-i ka
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost? LEVEL 1