Üks parimaid filme Tim Burtonilt !
10/10
Sweeney Todd: Fleet Streeti deemonlik habemeajaja
Moderator: Meeskond
Re: Sweeney Todd
Ilmselt üks kummalisemaid filme, mida ma kunagi näinud olen. Heas mõttes. Muusikal, õudus, kohati ka komöödia? Ilma Johnny Deppita poleks kohe kindlasti tulemus nii suurepärane välja tulnud.
Ja sellise asjale ma küll vähem ei saa panna kui 10/10. Peaksin selle uuesti üle vaatama...
Ja sellise asjale ma küll vähem ei saa panna kui 10/10. Peaksin selle uuesti üle vaatama...
Re: Sweeney Todd: Fleet Streeti deemonlik habemeajaja
Viimasest vaatamisest oli möödas paar aastat ja kuna tegu on mõnes mõttes isegi mu lemmikfilmiga, siis oli sobiv see tänase päeva puhul uuesti üle vaadata.
Mälestused olid sellest paremad. Ilmselt tundus see õuduse ja muusikali kombineerimine nii uudne ja huvitav, et tungis vägisi mu lemmikuks. Lisaks ei tundnud ma eelmisel vaatamisel ühtki näitlejat peale Johnny Deppi, nii et praegu oli päris huvitav avastada, et näiteks Alan Rickman ja Sacha Baron Cohen seal üles astuvad. Helena Bonham Carter mulle millegipärast eriti ei meeldi, kuid siin filmis oli täitsa talutav.
Mäletasin paremat, kuid 9/10 võib ikkagi panna.
Mälestused olid sellest paremad. Ilmselt tundus see õuduse ja muusikali kombineerimine nii uudne ja huvitav, et tungis vägisi mu lemmikuks. Lisaks ei tundnud ma eelmisel vaatamisel ühtki näitlejat peale Johnny Deppi, nii et praegu oli päris huvitav avastada, et näiteks Alan Rickman ja Sacha Baron Cohen seal üles astuvad. Helena Bonham Carter mulle millegipärast eriti ei meeldi, kuid siin filmis oli täitsa talutav.
Mäletasin paremat, kuid 9/10 võib ikkagi panna.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Võeh, Tim Burton. Selline mõnus tüütus - lugu ju tore, kannataks korraliku põneviku kokku keerata, mitte laulmisega närve kulutada. Lõpp ei rahuldanud, 4/10, vaatamata vägevale hõbedale pole fänn.
5/10
Nägin "Jersey Girl'i" ja sellest tuli ka mõte vaadata uuesti Sweeny Toddi. Natukene liiga pikaks venitatud ja väga õudset siin midagi ei olnud, rohkem ikkagi teatrisse sobilik tükk. Näitlejad on Tim Burtoni puhul kõik enam-vähem samad, elavad oma rolli sisse ja ongi üks hall film valmis. Muusikaline osa eriti lemmik ei olnud, ootaks rohkem meloodiat ja vähem jutustavat laulmist, kuigi Johnny Depp'i häälel viga midagi ei olnud.
Hülss wrote:Sweeney Todd'ist polnud ma enne kuulnud filmi Jersey Girl (2004) vaatamist, kus lõpu poole Ben Affleck, Liv Tyler, Raquel Castro ja George Carlin esitasid ühe loo muusikalist nimega Sweeney Todd.
Nägin "Jersey Girl'i" ja sellest tuli ka mõte vaadata uuesti Sweeny Toddi. Natukene liiga pikaks venitatud ja väga õudset siin midagi ei olnud, rohkem ikkagi teatrisse sobilik tükk. Näitlejad on Tim Burtoni puhul kõik enam-vähem samad, elavad oma rolli sisse ja ongi üks hall film valmis. Muusikaline osa eriti lemmik ei olnud, ootaks rohkem meloodiat ja vähem jutustavat laulmist, kuigi Johnny Depp'i häälel viga midagi ei olnud.
Spoiler :