Möla!
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Re: Möla!
A Croatian branch of McDonald’s recently took flak, when employees continued to serve food after a female staff member suddenly dropped dead at the serving counter. It’s reported that a white napkin was placed over her face following unsuccessful attempts at resuscitation—and then the restaurant’s staff continued to prepare and serve food for other customers. Officials claimed that only the drive-thru was kept operational throughout the duration of the ordeal—but witness testimony suggests otherwise.

icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- lostinthemist
- Ristiisa

JazZ- wrote:Ma ei ole kindel, kas hullem on Filmiveebi vaikne surm või pidev postitustejada nii mõttetus teemas nagu seda on "Videomängud".
Kuule, ära mölise nüüd. Sinu profiili statistikat vaadates võiksid teemas "Pildid seriaalidest" tuure tunduvalt vähemaks võtta ja nii mõttetut teemat mitte nii palju ahistada.

Ma arvan, et ei tasu JazZi kallal kurjustada, tal niigi elu raske, eriti selles osas, et tal on sitaks halb muusikamaitse and whatnot.
LEVEL1 || super_efektiivne ||
- lostinthemist
- Ristiisa

Forzelius wrote:Team Jaz. Videomängud on mõttetu teema ning ruudu enda muusikamaitse on üsna kohutav.
Vähemalt nüüd tead, kuidas mõned inimesed tunnevad samu emotsioone sinu armastatud palli peksmise teema kohta.
lostinthemist wrote:Forzelius wrote:Team Jaz. Videomängud on mõttetu teema ning ruudu enda muusikamaitse on üsna kohutav.
Vähemalt nüüd tead, kuidas mõned inimesed tunnevad samu emotsioone sinu armastatud palli peksmise teema kohta.
Ma ei tea, millest sa räägid, CM-Girl tegi teema.

- lostinthemist
- Ristiisa

Forzelius wrote:lostinthemist wrote:Forzelius wrote:Team Jaz. Videomängud on mõttetu teema ning ruudu enda muusikamaitse on üsna kohutav.
Ma ei tea, millest sa räägid, CM-Girl tegi teema.
Ära mängi lolli nüüd. Palun väga, kirjuta Otsi nendest vastetest lahtrisse "jalgpall."
Mida aga ma silmas pidasin, oli pigem see, et kui mingi valdkond/hobi ei kuulu sinu huvide alla, siis see ei tee seda mõttetuks. Jalgpall mind ka ei huvita, aga erinevalt mõnest ma ei pea seda mõttetuks teemaks, sest see läheb paljudele inimestele korda. Miks videomängudega siis teistmoodi on?