Troonide mäng
Moderator: Meeskond
Re: Troonide mäng
Lol kui pettunud need linnaelanikud olid, kui kuulsid, et Margaery ei teegi walk of atonementi. 
Rasmus wrote:Lol kui pettunud need linnaelanikud olid, kui kuulsid, et Margaery ei teegi walk of atonementi.
+1
Anyways
Spoiler :

Väga korralik hooaeg. 1. ja 3. episood ongi ainukesed, mille üle siiani kaevata julgeks.
Täna oli mõnusalt vägivalda, kusjuures enamvähem kõik Clegane'ide poolt. Kui Hound alguses lammutas, tuli "Hatcheti" seeria ja Victor Crowley meelde - eriti üle võlli jõhkrused. Ja noh, stsenaristide poolt muidugi kõva samm, et Cerseiga on vastamisi pandud veelgi ebameeldivamad tegelased, nii et nüüd saab isegi teda rootida. Väga nautisin seda, kuidas Mountain need usufanaatikud täiesti ära hirmutas, kuigi suht hiljuti olin kettas, et sama tegelane Oberyni küllalt sarnasel moel tappis. Nii et lauad on korralikult pöördunud.
Riverruni osas olen üsna kahevahel, kuna sealne tegevustik on päris huvitav, aga mul pole aimugi, kelle poolt olema peaks, kuna lihtsalt ei mäleta seda taustalugu. Kui Walder Frey uuesti ilmus, lugesin wikist üle, mis nende tegelastega varemalt toimus, aga ikkagi ei saa aru, kes neist mulle kui vaatajale sümpaatne peaks olema jne. Nüüd on muidugi natuke hilja ka, sest see tegevusliin paistab lõpule jõudvat.
Hakkasin mõtlema, kas see "most famous dwarf in the world" kehtiks Peter Dinklage'i kohta päriselus ka. Hetkel ühtegi tõsist konkurenti igatahes ei meenunud.
Täna oli mõnusalt vägivalda, kusjuures enamvähem kõik Clegane'ide poolt. Kui Hound alguses lammutas, tuli "Hatcheti" seeria ja Victor Crowley meelde - eriti üle võlli jõhkrused. Ja noh, stsenaristide poolt muidugi kõva samm, et Cerseiga on vastamisi pandud veelgi ebameeldivamad tegelased, nii et nüüd saab isegi teda rootida. Väga nautisin seda, kuidas Mountain need usufanaatikud täiesti ära hirmutas, kuigi suht hiljuti olin kettas, et sama tegelane Oberyni küllalt sarnasel moel tappis. Nii et lauad on korralikult pöördunud.
Riverruni osas olen üsna kahevahel, kuna sealne tegevustik on päris huvitav, aga mul pole aimugi, kelle poolt olema peaks, kuna lihtsalt ei mäleta seda taustalugu. Kui Walder Frey uuesti ilmus, lugesin wikist üle, mis nende tegelastega varemalt toimus, aga ikkagi ei saa aru, kes neist mulle kui vaatajale sümpaatne peaks olema jne. Nüüd on muidugi natuke hilja ka, sest see tegevusliin paistab lõpule jõudvat.
Hakkasin mõtlema, kas see "most famous dwarf in the world" kehtiks Peter Dinklage'i kohta päriselus ka. Hetkel ühtegi tõsist konkurenti igatahes ei meenunud.
Toetan Forza kommentaari.
Spoiler :
Spoiler :
Joltiga täiega nõus. Tänases osas ei juhtunud tegelikult väga midagi, mida ette poleks osanud näha - kõik läks ikka väga oodatud rada pidi -, aga sellest hoolimata oli kogu aeg pinge õhus.
Selles sarjas on ka paremaid 9. episoode nähtud, kuid imeline oli see sellegipoolest.
Spoiler :
Selles sarjas on ka paremaid 9. episoode nähtud, kuid imeline oli see sellegipoolest.
6x09
Spoiler :
Spoiler :
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Perfektne episood. Parim hooaeg since 2012.
Ajahüpetega võiks edaspidi natuke rahulikumalt võtta, tegelased teleportisid seekord natuke liiga palju.
1. hooaeg - 10/10
2. hooaeg - 9/10
3. hooaeg - 8/10
4. hooaeg - 6/10
5. hooaeg - 8/10
6. hooaeg - 8/10
Spoiler :
1. hooaeg - 10/10
2. hooaeg - 9/10
3. hooaeg - 8/10
4. hooaeg - 6/10
5. hooaeg - 8/10
6. hooaeg - 8/10
Kaks viimast osa olnud küll ulme ägedad, võimsad ja kõik teised kiitvad sõnad siia juurde. Lõpuks ometi tunnen, et aastatepikkune vaatamine on täiega ära tasunud. Hakkame jõudma sinnani, mille jaoks neid malenuppe kogu aeg liigutatud on. Kahju, et umbes 15 episoodi vaid jäänud. Aga kui ei oleks vastavat infot kuskilt lugenud, oleks see ikkagi tajutav. Tegelased on olnud paisatud igale poole laiali ja nüüd siis hakkab toimuma mingi koondumine, kes kelle liitlaseks jne. Peale kaheksandat hooaega plaanin hakata vaatama taas algusest, seni siis uute osade ootel.
1
6
2
5
3
4
6
2
5
3
4
7. hooaja esimese kahe episoodi alusel on lootust, et lastakse jõuliselt lõpuni välja. Ma pole sellest seriaalist kordagi tüdinenud ja nähtavasti ei ole seda ka enam karta, enne jõuab see lihtsalt lõppeda. Lemmikhooaega ei oskagi öelda, igas olnud häid momente.
7x07
We now return to our regular programming.
Spoiler :
We now return to our regular programming.
Päevik | 2021