Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond
- Spellbound
- Ristiisa

Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Defiance - 8/10
Üllatavalt hea sõjafilm.
Üllatavalt hea sõjafilm.
Last edited by rauls on 28. February 2009, 00:24, edited 1 time in total.
Hannibal 8/10. Peaaegu kujunemas välja kolmas lemmiktriloogia. Lihtsalt suurepärased kõik kolm
Nature Unleashed: Tornado 4/10. Ärge küsigegi, miks ma seda vaatasin.
Spartacus 9/10. Suurepärane film. Mõned kohad olid stanleylikud, kuid muidu Kubricku lavastaja-eelneva-ja-hilisema-loominguga-vastuolus-olev-film'i tüüpi film. Siiski väga hea ja tempokas.
The Sixth Sense 9/10. Oli kogu aeg pull võrrelda, mida ma mäletan ja mida mitte. Viimati vaatasin ca 9 aastat tagasi ja päris paljud asjad olid meelest läinud. Twist oli meeles. Parim Shyalamani film. Hetke top 3 talt: Sixth, Signs, Unbreakable.
Nature Unleashed: Tornado 4/10. Ärge küsigegi, miks ma seda vaatasin.
Spartacus 9/10. Suurepärane film. Mõned kohad olid stanleylikud, kuid muidu Kubricku lavastaja-eelneva-ja-hilisema-loominguga-vastuolus-olev-film'i tüüpi film. Siiski väga hea ja tempokas.
The Sixth Sense 9/10. Oli kogu aeg pull võrrelda, mida ma mäletan ja mida mitte. Viimati vaatasin ca 9 aastat tagasi ja päris paljud asjad olid meelest läinud. Twist oli meeles. Parim Shyalamani film. Hetke top 3 talt: Sixth, Signs, Unbreakable.

Gang-pae wrote:Cloverfield
Kolmandat korda vist. Eelmise aasta üks paremaid imo. On küll palju asju mille üle nuriseda, aga good clean fun siiski.
Peaks commentary mode'ga veel üle vaatama. Soetatud "DVD"l oli kahjuks making of.. välja kraabitud. Täitsa huviga tahaks näha. Laseringis nägin DVD müügil. Peaks ostma.
Tahaks väga teist korda näha. Aasta tagasi kinos tundub meeletult kaua aega tagasi. Ometi aasta topis sees. Ei teagi miks ainult 7/10 andsin. Raske oli hinnata kuidagi.
Last edited by Garli on 22. April 2012, 17:21, edited 1 time in total.
- LiveForThis
- Ristiisa