Möla!
Moderator: Meeskond
Forza wrote:Kes kurat on Sten ja kuidas ta juba mode on?
See, et just sina sellise küsimuse esitad on irooniline. Sama irooniline kui see, et mina seda täheldan.
The circle is now complete!
LEVEL1 || super_efektiivne ||
ruut wrote:Forza wrote:Kes kurat on Sten ja kuidas ta juba mode on?
See, et just sina sellise küsimuse esitad on irooniline. Sama irooniline kui see, et mina seda täheldan.
The circle is now complete!
Ma ei saa aru, miks ring nüüd täis on, kuigi saan aru, miks see su perspektiivist irooniline on.
Aga jep, mõistan oma irooniat. Sellegipoolest, ametlikult poolelt vastust pole saanud.

- LiveForThis
- Ristiisa

Space 2'e uus treiler
Loo valiku eest juba ootamist väärt.
Esimene oli vaatamata mõningasele monotoonsusele igati mõnus madistamine.
Loo valiku eest juba ootamist väärt.
Esimene oli vaatamata mõningasele monotoonsusele igati mõnus madistamine.
ERR'i äsja avatud digihoidla on hea koht. Kuna uut Filmimöla pole jälle ammu tulnud, siis kuulasin sealt vanemaid Lauri ja Timo filmikommentaare. Avastamistväärt kraami on ja tuleb juurde ilmselt väga palju.
Keegi oskab öelda, miks peale paari teema peal klikkimist mu brauser enam ei näita, et teemades uusi postitusi oleks (kuigi neid veel olema peaks)? Et miks need kuradi oranžid kastikesed hallideks muutuvad ilma peal klikkimata?
Mõtled seda "Selles teemas pole postitusi" teadet? See suht tüütu asi, tuleb eelviimane lehekülg valida vms.ruut wrote:Keegi oskab öelda, miks peale paari teema peal klikkimist mu brauser enam ei näita, et teemades uusi postitusi oleks (kuigi neid veel olema peaks)?
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Ei-ei, seda ma ei mõtle.
Kujutame ette et ma tulen foorumisse ja kõik teemad on uusi postitusi täis. Ma lähen võtan mingi teema lahti, teise veel ja siis kui ma tagasi esilehele tulen näitab ta et kõik teemad on minu poolt loetud, ehk uusi postitusi ei ole. Probleem on aga selles et ma pole sittagi sel hetkel lugenud ja ma hui jätan meelde kus või mis need uued postitused olid.
Kujutame ette et ma tulen foorumisse ja kõik teemad on uusi postitusi täis. Ma lähen võtan mingi teema lahti, teise veel ja siis kui ma tagasi esilehele tulen näitab ta et kõik teemad on minu poolt loetud, ehk uusi postitusi ei ole. Probleem on aga selles et ma pole sittagi sel hetkel lugenud ja ma hui jätan meelde kus või mis need uued postitused olid.