Ma väga kahtlen kas sa ikka vaatasid neid videoid,sest need ei ole suvalised flash multikad,aga ok see on igaühe enda asi kas ta usub või mitteRobert kirjutasCOLONOhh..ega nüüd mingi suvalised flash multikad ei tõesta, et vaimud on olemas. Ma vaatasin seda multikat, kus põrandale hakkasid ilmuma näod. No kamoon. Sellist s_tta pole ammu näinud. Ajaviiteks võib neid jah vaadata, aga nüüd mõelda, et need on päriselt juhtunud.. :lol:
Kummitused
ModeraatorCOLON Meeskond
-
Robert
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 2873
- LiitunudCOLON 18. Jaanuar 2005, 15:21
- AsukohtCOLON Tallinn
- CONTACTCOLON
Vaatasin ühte jah.Edvard kirjutasCOLONMa väga kahtlen kas sa ikka vaatasid neid videoid,sest need ei ole suvalised flash multikad,aga ok see on igaühe enda asi kas ta usub või mitteRobert kirjutasCOLONOhh..ega nüüd mingi suvalised flash multikad ei tõesta, et vaimud on olemas. Ma vaatasin seda multikat, kus põrandale hakkasid ilmuma näod. No kamoon. Sellist s_tta pole ammu näinud. Ajaviiteks võib neid jah vaadata, aga nüüd mõelda, et need on päriselt juhtunud.. :lol:
- crackhead
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 1135
- LiitunudCOLON 04. Aprill 2005, 08:49
- AsukohtCOLON Hirvepark/Siselinna kalmistu/Varblane/Harju mägi
Raudselt kõige usutavam sait mis leidnud olen http://theshadowlands.net/ghost/
kui nii palju lugusid juba on, siis peab ometi neil mingi tõepõhi all olema.
kui nii palju lugusid juba on, siis peab ometi neil mingi tõepõhi all olema.
- Gerbil
- Teadmata kadunud

- PostitusiCOLON 11
- LiitunudCOLON 09. Oktoober 2005, 14:57
- AsukohtCOLON Rakvere lähistel
Kunagi jooksis ETV'st üks dok-film mis rääkis inimeste surmajärgsestest kogemustest. Mingi kamm igatahes oli, et ajust mingi ainekogu väljub vms.., et see tegi võimalikuks inimestel end operatsioonilaual elutuna lebamas näha.
Enivei mina ei suuda seda asja ilusasti seletada, aga kes seda vaatab, see imestab
.
Enivei mina ei suuda seda asja ilusasti seletada, aga kes seda vaatab, see imestab
Uudishimulik hiireke
Jah, olen lugenud sellistest asjadest.Gerbil kirjutasCOLONKunagi jooksis ETV'st üks dok-film mis rääkis inimeste surmajärgsestest kogemustest. Mingi kamm igatahes oli, et ajust mingi ainekogu väljub vms.., et see tegi võimalikuks inimestel end operatsioonilaual elutuna lebamas näha.
Enivei mina ei suuda seda asja ilusasti seletada, aga kes seda vaatab, see imestab.
Üks naine oli peaaegu surmasuus ja kui ta lõpuks elustati siis ta rääkis kuidas ta käis haiglas ringi ja mis ta seal nägi kõik. Päris veider asi igatahes. Kui keegi teab sellist raamatut nagu "1000 hämmastavat juhtumit" siis seal on päris palju vaimudest ja paranormaalsetest nähtustest.
Mitte, et ma seda usuks, lihtsalt selliseid teooriaid on välja pakutud...crackhead kirjutasCOLONkkssuur kirjutasCOLONNo, on pakutud välja ka selliseid teooriad, et meie kohal on isikud, kes juhivad meid meie mõistuse kaudu nagu nukke.
Ja mina arvasin, et mina kuulan liiga palju Master of Puppetsit :lol:

- lostinthemist
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 2195
- LiitunudCOLON 02. Veebruar 2006, 01:43
- AsukohtCOLON Lõuna-Korea