Sisaldab loomulikult spoilereid, et enne on vaja neljas hooaeg ära vaadata.
Halvale teele
Moderator: Meeskond
Re: Halvale teele
Hea kuulamine: The /Filmcast: Bonus Ep. – Breaking Bad: Season Four Wrap-Up või otse mp3.
Spoiler :
Esimesed kaks hooaega meeldisid väga, palju huvitavaid sündmusi ja pidevalt oli midagi põnevat toimumas. Tegelased võtsin kohe omaks, häirivana tooksin välja samuti Skyleri. Kolmas hooaeg oli kergete tõusude ja mõõnadega, kuid jäi eelmistele hooaegadele siiski alla. Sellegipoolest jätkan vaatamist.
Ja jälle on uus tšemp minu seriaalide turniiril. See huumorkrimidraama peaks nüüd küll igaühe maitsele sobima. Pea iga osa lõppeb nii, et ei saa lihtsalt muud moodi ui tuleb järgmine peale panna ja siis järgmine ja järgmine...
Õige, et draama kohad nt Walteri ja Skyleri ja poja vahelised igavad stseenid kipuvad venima , siis see võtab minujaoks hindamisel ühe punnari alla , aga see eest on seal ülejäänud 9sa punni eest põnevust , külmavärinaid , ettearvamatust .
Karakterid arenevad koguaeg edasi-tagasi , küll üks kord on tegelane normaalne, siis jälle mõtled et krdi tont rsk , siis jälle pöördub selleni et väga OK isiksus. Ja see pendel tiksub suht kõigil seal.
Nalja saab ka mahedalt esimeste hooaegade jooksul. Need Jesse ja Walti dialoogid on head , kui nad vaidlevad jms
aga mida sari edasi seda tumedamaks see läheb.
Breaking Bad 9/10
Õige, et draama kohad nt Walteri ja Skyleri ja poja vahelised igavad stseenid kipuvad venima , siis see võtab minujaoks hindamisel ühe punnari alla , aga see eest on seal ülejäänud 9sa punni eest põnevust , külmavärinaid , ettearvamatust .
Karakterid arenevad koguaeg edasi-tagasi , küll üks kord on tegelane normaalne, siis jälle mõtled et krdi tont rsk , siis jälle pöördub selleni et väga OK isiksus. Ja see pendel tiksub suht kõigil seal.
Nalja saab ka mahedalt esimeste hooaegade jooksul. Need Jesse ja Walti dialoogid on head , kui nad vaidlevad jms
Spoiler :
Breaking Bad 9/10
uus hooaeg 15.juuli !

Veits over-the-top, aga äge.
Miks keegi ei muljeta?
Viies hooaeg on minu arust siiani väga meelelahutuslik sõit olnud. Mulle meenutavad teatud elemendid Prison Breaki neljandat hooaega (magnet ja rong), aga hea TV on hea TV.
PS! 5x05 tekitas täiega isu mõni hea heist movie ära vaadata üle pika aja.
Viies hooaeg on minu arust siiani väga meelelahutuslik sõit olnud. Mulle meenutavad teatud elemendid Prison Breaki neljandat hooaega (magnet ja rong), aga hea TV on hea TV.
PS! 5x05 tekitas täiega isu mõni hea heist movie ära vaadata üle pika aja.
Viienda hooaja senini viimane episood jätab ikka niimoodi õhku rippuma, et see on lausa inimsoovastane kuritegu, mida produtsendid/lavastajad siin sooritavad, raisk!
Miks?
Sest tegu on vaieldamatult ühe parima teleseriaaliga üldse. Ma ei hakka isegi põhjendama ega seletama.
Vot.
Tulgu juba viimased 8 episoodi kiiremini.
Miks?
Sest tegu on vaieldamatult ühe parima teleseriaaliga üldse. Ma ei hakka isegi põhjendama ega seletama.
Vot.
Tulgu juba viimased 8 episoodi kiiremini.
There was a HOLE here. It's gone now.
Ma ise ei ole seda seriaali vaadanud, ükskord ühte lao stseeni sattusin vaatama, aga küsiks, kas kogu selle seriaali jooksul on peategelasel kopsuvähk.
brixxx wrote:Ma ise ei ole seda seriaali vaadanud, ükskord ühte lao stseeni sattusin vaatama, aga küsiks, kas kogu selle seriaali jooksul on peategelasel kopsuvähk.
Igaks juhuks, inimestele, kes on ülitundlikud spoilerite suhtes.
Spoiler :
There was a HOLE here. It's gone now.
Priit wrote:brixxx wrote:Ma ise ei ole seda seriaali vaadanud, ükskord ühte lao stseeni sattusin vaatama, aga küsiks, kas kogu selle seriaali jooksul on peategelasel kopsuvähk.
Igaks juhuks, inimestele, kes on ülitundlikud spoilerite suhtes.Spoiler :
Spoiler :
Teisipäeval hakkasin vaatama, täna saan viienda hooajaga ühelepoole. Sõltuvusttekitav ühesõnaga.
kohekohe on breaking ukse taga ! 11.august ! koos boardwalkiga hakkavad nad peagi ekraane vallutama .
Kiirelt vahepalaks küsiks, et mis teema nende teise hooaja osade algustega on? Kohati nagu tundub, et kergelt annab infot tulevase episoodi kohta teisalt aga mitte.