Teeme siis templiitide moodi.Forza wrote:Minugipoolest.
Armastad foorumlast?
Moderator: Meeskond
- LiveForThis
- Ristiisa

Oi. Keegi on isegi minule hääle andnud.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
See on ilmselgelt Soul Glo pärastLevel wrote:Oi. Keegi on isegi minule hääle andnud.
Igatahes, armas, et keegi mind ka ''arrrrrmastab'' (Ich liebe sie auch! ♥), aga kahju, et sai ainult üht foorumlast valida, kuigi jah, traditsioonidesse tuleb suhtuda vist auga, Eesti veel mormoonivabariik ei ole.
Re: Armastad foorumlast?
Kuidas siis nii, et Sopranol ei olnud ühtegi häält.Kummaline. Eelmine kord jäi mul siin hääletamata(ei teadnud kellele hääl anda), aga nüüd 3 aastat hiljem on probleem lahendatud. 
CM-Girl wrote:Kuidas siis nii, et Sopranol ei olnud ühtegi häält.Kummaline. Eelmine kord jäi mul siin hääletamata(ei teadnud kellele hääl anda), aga nüüd 3 aastat hiljem on probleem lahendatud.

Kuidas ma saan anonüümselt avaldada armastust Jazi vastu kui teda pole nimekirjaski :,( oeh...
Vaatan, et olen millalgi Ralfile hääle andnud. Olen oma elus ka suuremaid vigu teinud.
- Ralf
- love <3
Elan üle, juba ära õppinud, et kedagi ei maksa usaldada peale iseenda.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora