Kahju, et Cannes’i võistlusprogrammi ei kandideerita. Ma usun sellesse filmi palju. See lihtsalt peab väga hea olema! Eks septembris või oktoobris ole näha.
rauls wrote:Kahju, et Cannes’i võistlusprogrammi ei kandideerita. Ma usun sellesse filmi palju. See lihtsalt peab väga hea olema! Eks septembris või oktoobris ole näha.
Umm... Cannes filmifestival algas paar päeva tagasi ja sinna pääsemiseks oleks pidanud žüriile filmikoopia juba aasta alguses saatma ning siis polnud film lihtsalt valmis. Aga ära muretse, Septembris minnakse jälle Veneetsiasse nagu tehti kaks aastat tagasi Sügisballiga.
Ma arvan, et neil on suht algeline versioon filmist. Alles paari kuu eest tehti järelvõtteid ja olen kuulnud, et Veikol pole monteerimine ka eriti edenenud. Õnneks sügisel näeb siis uut Eesti parimat filmi
rauls wrote:Ei tea, millal siis Tallinna kassad avatakse? Heameelega ostaks juba laupäevaks ära.
Kardan, et ei õnnestu. Saal on segaduse tõttu üle broneeritud, seda isegi vaid kutsetega seansi puhul. Vähetähtsatelt, nagu näiteks mina, paluti viisakalt mõistvat suhtumist ja mitte kohale ilmuda, kuigi olin esialgses kutsesaajate listis. Lubati loobumise korral vastutasuks napsu pakkuda. He he!
"Püha Tõnu kiusamise" avalikud seansid laupäeval toimuvad kell 19:45 (vene k. subtiitrid, väiksem saal) ja 21:15 (inglise k. subtiitrid, suur saal). Pileteid saab osta/broneerida alates laupäeva hommikust. Vot nii.