Titanic
Moderator: Meeskond
- uussaabas0
- Raevunud härg

-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

James Cameron on geenius! Ta on geenius, et ta sai valmis selle vapustava meistriteose!
Kuna ma olin kogu aeg filmist mitte just häid sõnu kuulnud, ei julenud ma seda ka vaadata, kuid lõpuks ostsin DVD-e, vaatasin filmi ära ja sain vapustava elamuse osaliseks. Minu silmis üks parimaid filme, mis kunagi tehtud, kindlasti oli väärt oma 11 Oscarit ja tõeline väärtfilm. Kõik filmis oli detailideni paigas: see laev, laeva sisemus, laeva välimus, kostüümid jne. ning näitlejatööd olid head, eriti Kate Winslet ja Gloria Stuart, kes tegi vana Rose`ina suurepärase osatäitmise(ta oli sel ajal 87-aastane!).
DiCaprio näitles ka hästi ja Kathy Batesi tegelaskuju oli meeldejääv.
Samuti on üks filmi paimaid külgi, et Cameron suutis keskenduda nii keelatud armuloole kui ka läbi aegade ühele jubedaimale katastroofile, pannes neile võrdselt rõhku. Katastroof ise oli väga võimsalt ekraanile toodud.
Tõeline väärtfilm! 10/10!!
Kuna ma olin kogu aeg filmist mitte just häid sõnu kuulnud, ei julenud ma seda ka vaadata, kuid lõpuks ostsin DVD-e, vaatasin filmi ära ja sain vapustava elamuse osaliseks. Minu silmis üks parimaid filme, mis kunagi tehtud, kindlasti oli väärt oma 11 Oscarit ja tõeline väärtfilm. Kõik filmis oli detailideni paigas: see laev, laeva sisemus, laeva välimus, kostüümid jne. ning näitlejatööd olid head, eriti Kate Winslet ja Gloria Stuart, kes tegi vana Rose`ina suurepärase osatäitmise(ta oli sel ajal 87-aastane!).
DiCaprio näitles ka hästi ja Kathy Batesi tegelaskuju oli meeldejääv.
Samuti on üks filmi paimaid külgi, et Cameron suutis keskenduda nii keelatud armuloole kui ka läbi aegade ühele jubedaimale katastroofile, pannes neile võrdselt rõhku. Katastroof ise oli väga võimsalt ekraanile toodud.
Tõeline väärtfilm! 10/10!!
Parim osa oli raudselt laeva uppumine, mis toimus väga suurejooneliselt, mul vajus lausa karp lahti
Aga häda on selles, et DiCapriot ma kohe üldse ei salli, kõvasti ülehinnatud tüüp minu arust.
Ja kas "Titanic" vääris 11 Oscarit või mitte, see pole ka minu öelda. Noh, kui meeldis siis meeldis, aga meespeaosatäitja oleks küll võinud teine olla.
Aga häda on selles, et DiCapriot ma kohe üldse ei salli, kõvasti ülehinnatud tüüp minu arust.
Ja kas "Titanic" vääris 11 Oscarit või mitte, see pole ka minu öelda. Noh, kui meeldis siis meeldis, aga meespeaosatäitja oleks küll võinud teine olla.
-
trintsu111
- Sõrmuste Isand

-
krookus100
- Teadmata kadunud

niinii
Ma olen seda kaks korda vaadanud ja mõlemil ajas lõpus pisara silma. Aga enam ei ole tahtmist seda vaadata!!!
Sai siis neljas kord see film ära vaadatud ja alati tulevad pisarad mulle silma. See Titanic mis on kahe eraldise osaga, polegi nii kena ja kaasaelamast panev film kui see, millel on kohe kaks osa koos. Ma jääksingi seda filmi vaatama. Selles filmis jägub ka romantikat.. I like it 
10/10
10/10
I Know I Am Little Stupid Girl, But I Learn Always Something
ma ka neli korda näind, ega ära ikka ei tüüta. midagi paelub selle filmi, või pigem selle laeva juures. alguses on tore tsekkida, kuidas laeva peal elu käib ja siis peale pauku läheb asi visuaalselt võimsaks. Selles mõttes täitsa tore muuvi. Ausalt öeldes midagi nagu puudu ei jäänud ja ei ütleks, et miski oleks pidanud teistmoodi ka olema.
8/10
8/10
- Ralf
- love <3
"Titanic" on üks parimaid näiteid sellest, kui pahvikslöövaid filme oskab Jim Cameron teha, kuid kulmu paneb kergitama PG-13 reiting. Kate Winsleti rindu näitas ju. 
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Ralf
- love <3
Vaatasin eile läbi pool filmi James Cameroni kommentaariga ja ta on tõesti filmitegemise kuningas.
Tal oli jagada meeletult palju taustinformatsiooni Titanicu enda kohta (ütles koguni, et on ise 24 korda laevavraki juurde sukeldunud) ja oli selgelt näha, kuivõrd palju aega oli ta selle filmi tegemise alla matnud.
Aga kui Jack ütles, et hüppab Rose'ile järele vette ja võtab oma jaki ära, lausus Cameron kommentaaris: "Jack tegelikult blufib. Ta ei kavatse talle järele hüpata..." Ma ütlesin kõva häälega "No shit, James!".
Vaatan täna teise plaadi (ehk siis teise poole filmist) ka ära.
Film mulle ka meeldib, ma ei tea, miks seda nii palju maha tehakse.
Tal oli jagada meeletult palju taustinformatsiooni Titanicu enda kohta (ütles koguni, et on ise 24 korda laevavraki juurde sukeldunud) ja oli selgelt näha, kuivõrd palju aega oli ta selle filmi tegemise alla matnud.
Aga kui Jack ütles, et hüppab Rose'ile järele vette ja võtab oma jaki ära, lausus Cameron kommentaaris: "Jack tegelikult blufib. Ta ei kavatse talle järele hüpata..." Ma ütlesin kõva häälega "No shit, James!".
Vaatan täna teise plaadi (ehk siis teise poole filmist) ka ära.
Film mulle ka meeldib, ma ei tea, miks seda nii palju maha tehakse.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora